Little Dutch Verschoningsmatje

Dankzij het verschoningsmatje van Little Dutch verschoon je je kindje in mum van tijd. Het maakt niet uit of je met je kindje thuis bent, onderweg of in de stad. Je vindt altijd wel een plekje om het verschoningsmatje neer te leggen en je kindje te verschonen.

Lees meer...

Handige opbergvakjes

De Little Dutch verschoningsmatjes zijn bijzonder. Anders dan de meeste andere exemplaren, hebben veel matjes van Little Dutch opbergvakjes. Hierin stop je schone luiers en eventueel nog wat billendoekjes. Dat is natuurlijk superhandig. Je hebt dus geen luieretui nodig voor de luiers.

Comfortabel voor ouder en kind

Sommige verschoningsmatjes zijn gevuld met zacht materiaal zoals fiberfill. Dit geeft je kindje extra comfort. Na gebruik vouw je de Little Dutch verschoningsmatjes heel eenvoudig op tot kleine pakketjes die in elke tas passen. De matjes was je heel gemakkelijk uit in de wasmachine.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Spring Flowers Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt, door middel van de handige vakjes.

  19,95

  16,95

 • Quick view

  Little Dutch Pure Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Pure Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Wild Flowers Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Ocean Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Little Goose Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt, door middel van de handige vakjes.
  19,95
5 Resultaten
Trustpilot