Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykleding Accessoires

KipKep babykleding accessoires

KipKip babykleding accessoires maken in veel gevallen het outfit van je kindje helemaal compleet. Ons aanbod KipKep babykleding accessoires kan per keer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan. Kijk snel verder op deze pagina voor de babykleding accessoires van KipKep die jij niet mag missen!

Lees meer...

KipKep krabwantjes

Een voorbeeld van KipKep babykleding accessoires zijn KipKep krabwantjes. Deze zijn ideaal als je kindje zichzelf af en toe per ongeluk krabt. KipKep krabwantjes zijn over het algemeen direct na de geboorte te gebruiken. Meestal zijn de krabwantjes in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur het beste bij de kleertjes van je kindje past. KipKep krabwantjes zijn vaak prima uit te wassen in de wasmachine. Meer informatie vind je in de productbeschrijvingen op deze pagina.

Over KipKep

Naast KipKep babykleding accessoires verkopen wij ook allerlei andere producten van KipKep voor je kindje. Deze producten zijn heel divers. In ons assortiment van KipKep vind je bijvoorbeeld zowel KipKep luieretuis als borstkompressen en waskussenhoezen. Het label KipKep ontstond in 2010, toen oprichters Janneke en Saskia hun eigen producten begonnen te ontwerpen. Janneke, die aan de Design Academie Eindhoven heeft gestudeerd, had vanaf het begin al affiniteit met babyproducten. Het doel van KipKep is om ervoor te zorgen dat ouders altijd liefdevol verbonden kunnen blijven met hun kindje. Een missie die niet zal veranderen omdat dit het uitgangspunt is tijdens de ontwikkeling van alle producten van KipKep. Wacht niet langer en bestel vandaag nog handige babykleding accessoires van KipKep online via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde items meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat de bestelde KipKep babykleding accessoires bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • KipKep Nicky Krabwantjes
    7,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader