Titaniumbaby babykleding accessoires

Op deze pagina vind je ons complete assortiment babykleding accessoires van Titaniumbaby. Deze accessoires maken het outfit van je kindje compleet óf zorgen ervoor dat je de kleertjes van je kindje gemakkelijk kunt opbergen.

Lees meer...

Titaniumbaby kleerhangers

Titaniumbaby kleerhangers zijn heel handig voor het ophangen van de kleertjes van je kindje. Jurkjes of blouses blijven vaak veel mooier als je deze aan een Titaniumbaby kleerhanger ophangt in de kast. Zo zorg je ervoor dat de kleertjes mooi blijven en dat hierin geen vouwen ontstaan. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om kleertjes aan een hanger op te hangen aan een kast of haakje in de babykamer. Zeker in de kraamperiode is het leuk om de kleertjes die je hebt gekregen op die manier te laten zien. Vaak hebben wij verschillende soorten Titaniumbaby kleerhangers in ons assortiment. Sommige kleerhangers zijn voorzien van een broek- of rokdrager. Titaniumbaby kleerhangers worden vaak geleverd in een set van twee of drie stuks.

Over Titaniumbaby

Het bedrijf Titaniumbaby importeert en ontwikkelt al sinds 1953 babyartikelen. Dankzij deze jarenlange ervaring weet Titaniumbaby wat belangrijk is voor babyartikelen. Het zorgt ervoor dat onze collectie van Titaniumbaby bestaat uit producten die betrouwbaar zijn. Titaniumbaby babykleding accessoires en andere producten zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden voor een betaalbare prijs. Sociaal verantwoord ondernemerschap is belangrijk voor Titaniumbaby. Alle fabrieken van dit bedrijf voldoen aan de BSCI Code of Conduct waarin werkomstandigheden in China gecontroleerd en verbeterd worden waar nodig. Titaniumbaby babykleding accessoires zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Titaniumbaby Kledinghangers 3 Stuks

  Leuke kledinghangers van het merk Titaniumbaby. Deze kledinghangers zijn bedoeld om de kleding van je kind netjes op te hangen.
  2,95
 • Quick view

  Titaniumbaby Kledinghangers met Broekhanger Wit 3 Stuks

  De Titaniumbaby Kledinghangers met Broekhanger Wit 3 Stuks zijn praktisch in de kledingkast. Deze kledinghangers zijn bedoeld om de kleding van je kind netjes op te hangen.
  4,49
2 Resultaten
Trustpilot