Puckababy nachtkleding

Puckababy nachtkleding voelt aan als een tweede huidje. De zijdezachte pyjamaatjes geven je kindje een groot comfort. De stof is ademend, waardoor de warmte wordt afgevoerd. Hierdoor blijft je kindje een gezonde temperatuur houden en krijgt hij/zij het niet te warm of te koud.

Lees meer...

Vochtabsorberend

Verder neemt Puckababy nachtkleding vaak heel goed vocht op. In geval van een klein ongelukje, is dat heel prettig. Wordt de nachtkleding nat, dan droogt deze ook weer snel op.

Antibacterieel

Over het algemeen is Puckababy nachtkleding antibacterieel. Dat betekent dat de stof van de nachtkleding geen bacteriën aantrekt waar je kindje allergisch voor kan zijn. De nachtkleding is gemaakt van natuurlijke materialen en deze trekken minder snel bacteriën aan. Dat geeft je je heel wat meer gemoedsrust. Koop vandaag nog gezonde en comfortabele nachtkleding van Puckababy!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy Pyjama Tencel 12-18 Mnd

  Puckababy Pyjama Tencel is geschikt voor kinderen van 12 tot 18 maanden. De stijlvolle slaapzak reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje heerlijk ongestoord slapen.
  29,95
 • Quick view

  Puckababy® Pyjama Tencel 6-12 mnd

  Deze Puckababy® Slaapzak Tencil is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 maanden. De slaapzak reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje ongestoord slapen.
  29,95
 • Quick view

  Puckababy Slaappakje Tencel

  Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen in de Puckababy Slaappakje Tencil wordt de warmte gereguleerd, zodat je kindje heerlijk kan slapen. Tevens is het pakje gemaakt van antibacterieel materiaal.
  24,95
3 Resultaten
Trustpilot