Nachtkleding

Baby's slapen nog heel veel. Een goede nachtrust betekent veel voor kleintjes. Hierbij is routine van groot belang. Slapen ze weinig of op steeds weer andere tijden, dan beïnvloedt dit hun humeur op een negatieve manier. Maar er is nog meer nodig voor een goede nachtrust, en dat is de juiste nachtkleding.

Lees meer...

De juiste materialen

Draagt je baby kleding die beknelt of onbehaaglijk aanvoelt, dan verstoort dit zijn rust. Kies dus voor nachtkleding die gemaakt is van soepele, zachte stof en niet beknellend aanvoelt. Veel pyjama's in ons assortiment zijn gemaakt van tricot of (biologisch) katoen. Ontwerpers testen voortdurend welke stof het meest geschikt is voor baby nachtkleding en zorgen ervoor dat pyjama's steeds beter worden.

Slaapzak en pyjama in één

Lodger biedt een slaapzak en een pyjama in één, de Hopper. Deze zorgt ervoor dat je kind veilig en comfortabel slaapt. Door de goed aansluitende arm- en halsopeningen en een zacht elastiek rondom de taille is de pasvorm al snel goed.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Puckababy® Pyjama Tencel 12-18 Mnd

  Puckababy® Pyjama Tencel Tencil is geschikt voor kinderen van 12 tot 18 maanden. De slaapzak reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje ongestoord slapen.
  24,95
 • Quick view

  Bemini Jersey Stary Pyjama Shade 0-3 Mnd

  De Bemini Jersey Stary Pyjama Shade 0-3 Mnd beschikt over een uitstekend draagcomfort. De pyjama is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en is geschikt vanaf de geboorte. Voorzien van drukknoopsluiting aan de voorzijde.
  23,90
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2