Babyzen

Ga eropuit met een stevige en lichte kinderwagen van BABYZEN! BABYZEN is gespecialiseerd in het maken van compacte kinderwagens en de daar bij behorende accessoires, zoals adapters en een meerijdplankje. De vrolijke kleurstelling zorgt ervoor dat de kinderwagen buiten goed gezien wordt, terwijl je kindje lekker zit of slaapt. De BABYZEN kinderwagens zijn sterk maar niet zwaar qua gewicht, waardoor je makkelijk de kinderwagen kunt duwen, draaien en als het moet voorttrekken. Bovendien is een BABYZEN kinderwagen zeer snel en compact opvouwbaar. Je zult heel veel plezier beleven aan een BABYZEN kinderwagen!

Lees meer...

Shop jouw BABYZEN kinderwagen online 

In de online BABYZEN shop op Babypark.nl vind je het uitgebreide assortiment met BABYZEN kinderwagens en de verkrijgbare accessoires. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie over het desbetreffende product, vaak ondersteund door een handige uitlegvideo. De ruime collectie van BABYZEN in vrijwel altijd uit voorraad leverbaar waardoor je al snel van je aankopen kunt gaan genieten. Bovendien profiteer je bij Babypark zowel online als in onze megastores van onze laagste prijsgarantie.

Lees minder...

Groeit
met je
kind mee
BABYZEN YOYO2
The one you need
De nieuwe BABYZEN YOYO² heeft nog meer handige functies en comfort dan zijn voorganger: een nieuw en versterkt frame, onafhankelijke vering op alle vier de wielen en een duwstang van kunstleder. De YOYO² is nog net zo licht en compact als je gewend bent, maar is nu dubbel zo wendbaar en praktisch. De YOYO² is een buggy die je met één hand kunt in-en uitklappen. Je draagt de buggy over je schouder met een schouderband. Dankzij het compacte formaat kun je de buggy makkelijk opbergen. Een reis met de metro, bus, taxi of vliegtuig? Geen enkel probleem voor de BABYZEN YOYO²!

Make it double
keep it simple


Tover je YOYO² in één klik om tot een dubbele buggy met de YOYO-connect, een accessoire dat je aan de achterkant van je buggy vast kunt maken. Met de YOYO² en YOYO-connect loopt je leven op rolletjes. De combinatie is ultralicht en wendbaar, past overal en gaat moeiteloos stoepen op en af.
BABYZEN accessoires
Dankzij de vele verkrijgbare accessoires haal jij nog meer uit jouw BABYZEN buggy.
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd White

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd White is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze handige uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.

  440,-

  420,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 0 Mnd White

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 0 Mnd White is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze handige uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.
  620,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd Black

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 6 Mnd Black is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze handige uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.

  440,-

  420,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 0 Mnd Black

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 0 Mnd Black is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze perfecte uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.
  620,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White, een compacte buggy.

  639,-

  557,10

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  429,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo 6 Mnd Color Pack

  Pimp jouw Babyzen Yoyo 6 Mnd buggy met de Babyzen Yoyo 6 Mnd Color Pack! Met deze set geef je jouw buggy nieuwe bekleding in een ander kleurtje. De Babyzen Yoyo Color Pack is heel gemakkelijk te bevestigen.

  Normale prijs: 60,-

  Special Price 54,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo 0 Mnd Color Pack

  De Babyzen Yoyo 0 Mnd Color Pack Grey is een veilig en comfortabel babynestje dat geschikt is vanaf de geboorte. De color pack is uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordel en een hoofdsteun.

  210,-

  190,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo Voetensteun

  De Babyzen Yoyo Voetensteun is een handige accessoire die je gemakkelijk vast klikt aan de Babyzen Yoyo buggy. Dankzij de zachte voetensteun kan je kindje de beentjes verder strekken en ontspannen liggen.

  30,-

  25,50

 • Quick view

  Babyzen Yoyo+ Bag

  De Babyzen Yoyo+ Bag kan met behulp van de rollende basis achter jouw Babyzen Yoyo+ 0+ of 6+ buggy bevestigd worden. Doordat het gewicht op een wieltje rust blijft de buggy gemakkelijk te besturen.

  Normale prijs: 68,-

  Special Price 59,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo+ Meerijdplankje

  De Babyzen Yoyo+ Meerijdplankje is ideaal voor kleine kinderen die willen wandelen. Zo kunnen ze afwisselen tussen wandelen en even meerijden. Wordt geleverd inclusief zadel.

  120,-

  96,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo Reiswieg Regenscherm

  Het Babyzen Yoyo Reiswieg Regenscherm is geschikt voor de reiswieg en zitting van de Babyzen Yoyo2 Buggy. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  30,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo Connect Reiswieg Adapters

  Met de Babyzen Yoyo Connect Reiswieg Adapters bevestig je eenvoudig en snel de Babyzen reiswieg op het frame van de Babyzen Yoyo Connect. Ideaal voor een korte wandeling of voor het boodschappen halen.

  25,-

  21,25

 • Quick view

  Babyzen Yoyo Winter Handschoenen

  Met de Babyzen Yoyo Winter Handschoenen kun je de winterse kou in stijl trotseren! Deze set zorgt ervoor dat je handen heerlijk warm blijven wanneer je op pad gaat met de buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  40,-

  39,95

 • Quick view

  Babyzen Yoyo Ski's

  Met de handige Babyzen Yoyo Ski's kun je samen met je kindje een wandeltocht maken door de sneeuw. Ze zijn eenvoudig onder de voorwielen te klikken, zo zal de buggy gemakkelijk over de sneeuw glijden.

  50,-

  42,50

 • Quick view

  Babyzen Yoyo Reiswieg

  De Babyzen Yoyo Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Babyzen Yoyo+ en de Yoyo2 buggy. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.

  250,-

  208,01

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 Black, een compacte buggy.
  639,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black

  De Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black weegt slechts 6 kg en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Deze buggy bewijst dat een prachtig design samen kan gaan met comfort en gebruiksgemak door diverse slimme opties.
  399,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo 6+ Muskietennet

  Het Babyzen muskietennet beschermd je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Met name in het voorjaar en de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Babyzen Yoyo 6+ buggy.

  25,-

  21,25

 • Quick view

  Babyzen Yoyo 0+ Regenscherm

  Het Babyzen regenscherm is een handige accessoire voor de Babyzen Yoyo 0+ buggy. Met dit regenscherm zit je kindje warm en droog in de Yoyo 0+ buggy, ook als het buiten regent of waait.
  30,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo 6+ Regenscherm

  Het Babyzen regenscherm is een handige accessoire voor de Babyzen Yoyo 6+ buggy. Met dit regenscherm zit je kindje warm en droog in de Yoyo 6+ buggy, ook als het buiten regent of waait.
  30,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo Parasol

  De Babyzen Yoyo Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol laat zich eenvoudig monteren op de Babyzen Yoyo buggy en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.

  45,-

  42,50

28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot