BamBam boxpakje

Eenvoud en kwaliteit voor de allerkleinsten, dat geef je cadeau met een BamBam pakje. De BamBam boxpakjes zijn geschikt voor zowel jongetjes als meisjes en staan door hun comfortabele pasvorm garant voor een kraamcadeautje dat heel vaak gedragen zal worden. Ontdek ons assortiment online of kom langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Prachtig kraamcadeau

Een boxpakje is met name geschikt voor de eerste weken, waarin een pasgeboren kindje behoefte heeft aan zachte, comfortabele kleding. De pakjes zijn verkrijgbaar in kleine maatjes (50-56), perfect voor newborns dus! De zachte pakjes zijn geschikt voor ieder seizoen. In de koude maanden combineer je het BamBam boxpakje eenvoudig met een vestje.

Bambam een Nederlands merk met wereldse allure

Het Nederlandse merk BamBam levert al twintig jaar een compleet assortiment aan eigenzinnige babyproducten. Met haar zachte kleuren en unieke ontwerpen gooit de BamBam-collectie hoge ogen over de hele wereld. Het badeendje met kroontje en het koninklijke haarlokdoosje zijn in talloze babykamers terug te vinden. Ook de BamBam pakjes combineren klassieke allure met een knipoog.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bambam Suit Who Needs Sleep Mt. 50-56

  Prachtig basic pakje met als tekst who needs sleep van het merk Bambam. Dit pakje is ook leuk om cadeau te geven.

  23,95

  23,25

 • Quick view

  BamBam You Make My Heart Smile Boxpakje Mt. 50-56

  Dit prachtige boxpakje van BamBam met de tekst 'you make my heart smile' is geschikt voor kinderen van 0-2 maanden. Het boxpakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  21,95

  19,99

 • Quick view

  BamBam Little Heartbreaker Boxpakje Mt. 50-56

  Dit prachtige boxpakje van BamBam met de tekst 'little heartbreaker' is geschikt voor kinderen van 0-2 maanden. Het boxpakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  21,95

  19,99

 • Quick view

  Bambam Suit All I Want Is Everything Mt. 50-56

  Prachtig basic pakje met als tekst all i want is everything van het merk Bambam. Dit pakje is ook leuk om cadeau te geven.

  23,95

  21,95

4 Resultaten
Trustpilot