Laessig boxpakje

Laesssig heeft stijlvolle en comfortabele boxpakjes voor jou kindje. Door de ruime keus bij Laessig kun je gemakkelijk kijken wat bij je kindje past. De boxpakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Welke is jouw favoriet voor jouw kindje? Ontdek ons assortiment online en in onze winkels.

Lees meer...

Laessig boxpakje met mooie details

De Laessig boxpakjes hebben lichte kleuren en een klein detail. De boxpakjes van Laessig hebben een lieve uistraling door de lichte kleuren die gebruikt worden. Het Laessig boxpakje voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid van je kindje. Dit is extra fijn omdat de huid van je kindje nog zeer gevoelig is.

Kwaliteit van het Laessig boxpakje

Kwaliteit heeft het boxpakje van Laessig zeker, dit komt door de juiste materialen die gebruikt zijn voor de Laessig boxpakjes. Het boxpakje van Laessig heeft de perfecte pasvorm en sluit mooi aan op het lichaam van je kindje. Zo is er ook nog steeds voldoende bewegingsruimte wanneer je kindje het boxpakje van Laessig aan heeft. Door de handige drukknoopjes op het Laessig boxpakje kun je je kindje gemakkelijk en snel een schone luier geven.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Triangle Boxpakje Blue

  Het Laessig Triangle Boxpakje Blue is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zacht aanvoelt op de babyhuid. Het pakje beschikt over de perfecte pasvorm, zodat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft.
 • Quick view

  Laessig Knitted Garden Explorer Boxpakje

  Het Laessig Knitted Garden Explorer Boxpakje is gemaakt van biologisch katoen, wat zijdezacht aanvoelt op de babyhuid. Het pakje beschikt over de perfecte pasvorm, zodat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft.
  55,95
 • Quick view

  Laessig Knitted Garden Explorer Boxpakje Lange Mouw

  Het Laessig Knitted Garden Explorer Boxpakje Lange Mouw is gemaakt van biologisch katoen, wat zijdezacht aanvoelt op de babyhuid. Het pakje beschikt over de perfecte pasvorm, zodat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft.
 • Quick view

  Laessig Boxpakje Grey Melange

  Het Laessig Boxpakje Grey Melange is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zacht aanvoelt op de babyhuid. Het pakje beschikt over de perfecte pasvorm, zodat je kindje voldoende bewegingsvrijheid heeft.
  22,95
4 Resultaten
Trustpilot