Snurk boxpakje

Snurk heeft een groot aanbod in vrolijke boxpakjes voor je kindje. De Snurk boxpakjes hebben een vrolijke uitstraling en felle kleuren of een leuke print. Bekijk het hele aanbod van Snurk op onze website en vind wat bij jouw kindje past. Bij een bestelling van €20,- vevallen de verzendkosten.

Lees meer...

Snurk boxpakje met een vrolijke print

De boxpakjes van Snurk zitten erg comfortabel wanneer je kindje het Snurk boxpakje aan heeft. Dit komt door de juiste pasvorm van het Snurk boxpakje hierdoor sluit het Snurk boxpakje goed aan op het lichaam van je kindje. De boxpakjes van Snurk hebben een uniek design dat erg opvalt. Een opvallende print en leuke details missen bij het merk Snurk zeker niet.

Kwaliteit van het Snurk boxpakje

De kwaliteit van het Snurk boxpakje is erg goed, dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Snurk boxpakjes gemaakt zijn. Door de handige drukknoopjes op het Snurk boxpakje kun je het Snurk boxpakje gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje. Dit is extra handig wanneer het een schone luier nodig heeft. Ook is het Snurk boxpakje voorzien van een fijne rekstof. Je kunt de Snurk boxpakjes overigens gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden.

Lees minder...

6 Resultaten
 • Quick view

  Snurk Game Night Jumpsuit

  Dit stijlvolle Snurk Game Night Jumpsuit is een echte musthave voor je kindje. Het boxpakje is voorzien van een leuke print en zit heerlijk comfortabel. Aan de onderkant zit een handige drukknoopsluiting.
  34,95
 • Quick view

  Snurk Night Owl Jumpsuit

  Dit stijlvolle Snurk Night Owl Jumpsuit is een echte musthave voor je kindje. Het boxpakje is voorzien van een leuke print en zit heerlijk comfortabel. Aan de onderkant zit een handige drukknoopsluiting.
  34,95
 • Quick view

  Snurk Popcorn Polka Jumpsuit

  Dit stijlvolle Snurk Popcorn Polka Jumpsuit is een echte musthave voor je kindje. Het boxpakje is voorzien van een leuke print en zit heerlijk comfortabel. Aan de onderkant zit een handige drukknoopsluiting.
  34,95
 • Quick view

  Snurk James Grey Jumpsuit

  Dit stijlvolle Snurk James Grey Jumpsuit is een echte musthave voor je kindje. Het boxpakje is voorzien van een leuke print en zit heerlijk comfortabel. Aan de onderkant zit een handige drukknoopsluiting.
  34,95
 • Quick view

  Snurk Balloon Doggies Jumpsuit

  Dit stijlvolle Snurk Balloon Doggies Jumpsuit is een echte musthave voor je kindje. Het boxpakje is voorzien van een leuke print en zit heerlijk comfortabel. Aan de onderkant zit een handige drukknoopsluiting.
  34,95
 • Quick view

  Snurk Macarons Jumpsuit Green

  Dit stijlvolle Snurk Macarons Jumpsuit Green is een echte musthave voor je kindje. Het boxpakje is voorzien van een leuke print en zit heerlijk comfortabel. Aan de onderkant zit een handige drukknoopsluiting.
  34,95
6 Resultaten
Trustpilot