Trixie boxpakje

Geef jouw kindje een vrolijk en comfortabel Trixie boxpakje. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Trixie babypakjes. Het zijn stuk voor stuk hele fraaie kleertjes, die ook heel leuk zijn om weg te geven als kraamcadeautje. De meeste Trixie baby boxpakjes zijn verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 92. Trixie boxpakjes zijn ook heel gebruiksvriendelijk. Je geeft ze gemakkelijk even een wasbeurt in de wasmachine. Zelfs na meerdere wasbeurten blijft de kwaliteit behouden. Lees meer...

Het comfort van Trixie baby boxpakjes

Trixie baby boxpakjes zijn gemaakt van biologisch katoen dat niet alleen heel gezond is, maar ook heel comfortabel. Dit materiaal neemt heel goed vocht op, waardoor je kindje minder snel zal transpireren in een Trixie baby boxpakje. Trixie boxpakjes bevatten van onderen drukknoopjes. Dat maakt het verschonen van je kindje heel gemakkelijk. Je hoeft het boxpakje dan niet helemaal bij je kindje uit te trekken. Ook aan de bovenkant zitten vaak drukknoopjes, zodat het aan- en uitkleden extra gemakkelijk gaat.

Over Trixie

Trixie is een trendy en vrolijk label van textielproducten voor baby’s, peuters en kleuters. Deze producten zijn gemaakt van opvallende stofjes met vrolijke dessins waar je blij van wordt. De ontwerpers kiezen ook altijd stoffen uit die verantwoord zijn voor je kindje. Het biologisch katoen waarvan Trixie boxpakjes zijn gemaakt, voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100, klasse 1. De Trixie babypakjes bevatten dus geen schadelijke stoffen. Jouw uitgekozen Trixie babypakjes zijn direct te bestellen via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijs Garantie en een snelle levering! Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de Trixie babypakjes al de volgende dag bij je thuis. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als de babypakjes bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Boxpakje Korte Mouw

  Het Trixie Sunny Spots Boxpakje Korte Mouw is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,99

  29,95

 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Boxpakje

  Het Trixie Sunny Spots Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  32,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Boxpakje

  Het Trixie Brave Bear Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  32,95
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Boxpakje Lange Mouw

  Het Trixie Sunny Spots Boxpakje Lange Mouw is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  32,95
 • Quick view

  Trixie Brave Bear Boxpakje Korte Mouw

  Het Trixie Brave Bear Boxpakje Korte Mouw is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,99
5 Resultaten