Dusq schoentjes

Dusq heeft de perfecte babyschoentjes voor de eerste stapjes van jouw kindje. De Dusq schoentjes zijn comfortabel en stijlvol en kunnen dus eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. Bekijk ons hele aanbod van Dusq online op onze website.

Lees meer...

Comfort van de Dusq babyschoentjes

Comfort hebben de schoentjes van Dusq zeker. De Dusq babyschoentjes houden de voetjes van je kindje heerlijk warm en bieden een optimale stabiliteit. De schoentjes van Dusq zijn stijlvol en kunnen dan ook gemakkelijk met andere kledingstukken gecombineerd worden. Je maakt de outfit van je kindje helemaal af en compleet met de Dusq schoentjes. Bovendien zijn de schoentjes perfect voor de eerste stapjes.

Materiaal van de Dusq schoentjes

De Dusq schoentjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Doordat de Dusq schoentjes gemaakt zijn van hoogwaardige materialen is de kwaliteit dan ook erg goed. De Dusq babyschoentjes zijn flexibel en bieden stabiliteit aan je kindje. Dankzij de dubbele rits en het openvouw systeem kun je de Dusq schoentjes gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje. De Dusq schoentjes blijven dan ook goed zitten om het voetje van je kindje heen en kunnen niet uitgeschopt worden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dusq First Step Leather Babyschoentjes

  De Dusq First Step Leather Babyschoentjes zijn stijlvol én comfortabel. Tijdens het lopen bieden de leren babyschoentjes optimale stabiliteit. Kortom, ideaal voor de eerste stapjes van jouw kindje!

  Normale prijs: 69,-

  Special Price 48,30

 • Quick view

  Dusq First Step Wool Babyschoentjes

  De Dusq First Step Wool Babyschoentjes zijn stijlvol én comfortabel. Tijdens het lopen bieden de wollen babyschoentjes optimale stabiliteit. Kortom, ideaal voor de eerste stapjes van jouw kindje!

  Normale prijs: 49,-

  Special Price 34,30

2 Resultaten