Laessig schoentjes

Laessig heeft de leukste schoentjes en slofjes voor jouw kindje. De Laessig slofjes houden de voetjes van je kindje heerlijk warm. Ideaal, vooral als het wat kouder begint te worden buiten. Bekijk ons hele aanbod van Laessig online op onze website of kom langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Comfort van de Laessig schoentjes

Comfortabel zijn de schoentjes en slofjes van Laessig zeker. Laessig bied comfort en zachtheid aan de voetjes van jouw kindje. De Lassig slofjes hebben een lief design en mooie lichte kleuren. Doordat de slofjes van Laessig mooie lichte kleuren hebben kun je de Laessig slofjes gemakkelijk combineren met andere kledingstukken van jou kindje. Je maakt de outfit van je kindje met de Laessig slofjes helemaal af en compleet.

Materiaal van de Laessig schoentjes

De Laessig schoentjes en slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Doordat de Laessig slofjes van hoogwaardige materialen zijn gemaakt is de kwaliteit dan ook erg goed. Je kunt de Laessig slofjes gemakkelijk aan en uit doen bij je kindje. En door het handige elastiek kunnen de Laessig schoentjes en slofjes niet uit vallen of uitgeschopt worden. Ook zijn de Laessig schoentjes en slofjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling vanaf €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Cat Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Cat Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.

  27,95

  22,36

 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Mouse Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Mouse Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.

  27,95

  22,36

 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Dog Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Dog Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.

  27,95

  22,36

3 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot