Babykamer, Babykamers

Showroom modellen

Op deze pagina vind je de showroom modellen van babykamers die wij op dit moment verkopen. Showroom modellen zijn extra scherp geprijsd. Kijk snel of de babykamer die jij graag wilt hebben ook als showroom model te koop is!

Lees meer...

Een showroom model bestellen

Showroom modellen zijn niet online maar wel telefonisch of in de winkel te bestellen . De babykamers staan opgesteld in één van onze filialen. Uiteraard kun je de babykamer ook in het desbetreffende filiaal bestellen. Wij adviseren je om voor de aanschaf van een showroom model altijd eerst contact met ons op te nemen. Het kan zijn dat de kamer bijvoorbeeld een afwijkende kleur heeft of licht beschadigd is en dan is het wel fijn om dit vooraf te weten.

Bezorgen

De prijs van het showroom model is een meeneemprijs. Je kunt de kamer eventueel laten bezorgen. Aangezien het een scherp afgeprijsd showroom model betreft, rekenen €100,00 aan kosten voor bezorging in Nederland. Voor meer informatie over onze bezorgservice kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Barendrecht Showmodel Coming Kids Flint Wit

    Dit product is niet online te bestellen, alleen verkrijgbaar in Babypark Barendrecht. Voordat je dit product aanschaft, adviseren wij om dit product eerst te bekijken. Een showmodel product kan afwijken van de getoonde productafbeelding.
    699,-
1 Resultaten