Oli & Carol badspeeltjes

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Oli & Carol badspeeltjes, zoals Oli & Carol badeendjes en andere rubberen figuurtjes. Oli & Carol badspeeltjes bestaan uit één stuk rubber en zijn dus niet hol vanbinnen. Je kunt de speeltjes niet vullen met water.

 

Lees meer...

Oli & Carol badspeeltjes zijn goed voor het milieu

De zusjes Olimpia en Carolina, de creatieve breinen achter het Spaanse merk Oli & Carol, vinden het belangrijk dat Oli & Carol badspeeltjes goed zijn voor het milieu. De speeltjes zijn gemaakt van 100% puur rubber van hevea bomen.

 

Oli & Carol badspeeltjes als bijtspeelgoed

Je kindje vindt het vast fijn om speeltjes in de mond te stoppen. Heeft je kindje last van doorkomende tandjes, dan kan het ook aan Oli & Carol badspeeltjes bijten. Dat geeft verlichting van de pijn. Het rubber bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor je kindje.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Oli & Carol Origami Boot

  Met dit schattige Oli & Carol Origami Boot kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het bootje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  15,25
 • Quick view

  Oli & Carol Dots Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Dots Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Monochrome Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Monochrome Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Pastel Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Pastel Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Olive The Deer Armband

  Met dit schattige Oli & Carol Olive The Deer Armband kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met het hertje spelen! De armband is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Oli & Carol The Red Mushroom Speeltje

  Met dit schattige Oli & Carol The Red Mushroom Speeltje kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met de paddestoel spelen! Het speeltje is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,-
6 Resultaten