Ubbi luieremmers

Dankzij een luieremmer van Ubbi heb je geen last van vieze luchtjes. Ubbi luieremmers zijn luchtdicht afgesloten met een rubberen ring. Ongewenste geurtjes blijven dus in de luieremmer. Aangezien een Ubbi luieremmer meestal van metaal is, trekken de geurtjes ook niet in de luieremmer. Verder passen in een Ubbi luieremmer veel luiers, vaak zo’n 55. Je hoeft dus niet per se constant de luieremmer van Ubbi te legen. Dankzij het kinderslot kan je kleintje niet bij de luiers komen. Onze Ubbi luieremmers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt dus de kleur kiezen die het beste past bij de kamer van je kindje. Lees meer...

Het gebruiksgemak van Ubbi luieremmers

Voor een Ubbi luieremmer heb je meestal geen navulcassettes nodig. In een Ubbi luieremmer past vaak genoeg een standaard vuilniszak. Dat houdt het simpel. De vuilniszak in de luieremmer van Ubbi is lekker snel en gemakkelijk uit de luieremmer te halen of erin te stoppen.

Over Ubbi

Ubbi luieremmers en andere Ubbi producten maken het leven van jou en je kindje stukken makkelijker. Alle Ubbi producten zijn van goede kwaliteit en heel gebruiksvriendelijk. De ontwerpers van Ubbi hebben altijd de gebruiker in gedachten. Ubbi maakt het verschil in jouw drukke leven als ouder of verzorger. Naast Ubbi luieremmers verkopen wij ook andere items van Ubbi, zoals badspeeltjes, afdruiprekken en snackboxen. Ons assortiment van Ubbi kan per keer variëren. Bestel vandaag nog een handige, hygiënische Ubbi luieremmer en eventuele andere Ubbi items via onze webshop. Ontvangen wij jouw online order vandaag nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online? Dan krijg jij de Ubbi luieremmer morgen al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als de luieremmer van Ubbi bij ons op voorraad is. Bij ons profiteer je van een snelle bezorging en van de Laagste Prijsgarantie!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer

  De Ubbi luieremmer is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier. Voorzien van een kinderslot, zodat je kindje er niet bij kan.
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer Metallic Zilver

  Ideale en reukloze Ubbi Luieremmer Metallic Zilver. De Ubbi Luieremmer is makkelijk bedienbaar met één hand, beschikt over een kinderslot. De emmer heeft geen navulcasettes nodig, gebruik gewoon een vuilniszak.
  89,95
2 Resultaten