Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dekbedden

Basicline dekbedden kinderkamer

Vind op deze pagina het juiste Basicline dekbed. Veel van deze dekbedden zijn bedoeld voor een eenpersoonsbed. Sommige van deze Basicline dekbedden zijn anti-allergisch. Een kind met een huisstofmijtallergie heeft hier veel baat bij. Ons assortiment Basicline dekbedden kan elke keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan. Een Basicline dekbed is voordelig en van goede kwaliteit.

Lees meer...

Een 4-seizoenen dekbed van Basicline

Een 4-seizoenen dekbed van Basicline is bedoel voor elk seizoen. Meestal bestaat een 4-seizoenen dekbed van Basicline uit meerdere onderdelen. Als het warmer wordt, haal je een deel van het dekbed eraf. Meer informatie over onze Basicline dekbedden vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Basicline

Op onze webshop vind je niet alleen Basicline dekbedden, maar ook allerlei andere producten van Basicline, zoals ledikanten, bedden, loopstoeltjes, slabbetjes, luieremmers en reisbedjes. Ons assortiment van Basicline is heel uitgebreid. Al deze items stralen door hun eenvoud. Dat kenmerkt Basicline producten. Ze geven jou en je kindje een stevige basis, zonder extra snufjes die je toch niet gebruikt. De producten zijn op een gemakkelijke manier te gebruiken. De simpele ontwerpen maken het allemaal niet onnodig ingewikkeld. Je weet waar je aan toe bent. Een Basicline buggy verstel je bijvoorbeeld heel eenvoudig in slaapstand. In één vloeiende beweging vouw je de buggy op tot een compact pakketje dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Basicline dekbedden en andere producten van Basicline zijn online te bestellen via Babypark.nl. Jij krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader