Bink Bedding kruikenzakken

Een Bink Bedding kruikenzak maakt het gebruik van de kruik extra veilig. Daarnaast zorgt een Bink Bedding kruikenzak ervoor dat de kruik de warmte langer vasthoudt. Onze Bink Bedding kruikenzakken zijn gemaakt van de leukste stofjes. Sommige Bink Bedding kruikenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees meer...

Specifieke eigenschappen van Bink Bedding kruikenzakken

De meeste Bink Bedding kruikenzakken zijn bedoeld voor een standaard formaat aluminium kruik. Meestal is de kruikenzak eenvoudig te sluiten met behulp van een lintje. Bink Bedding kruikenzakken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Sommige Bink Bedding kruikenzakken zijn gemaakt van wafelstof. Dit materiaal voelt lekker zacht aan en houdt de warmte goed vast. Daarnaast ziet wafelstof er ook heel sfeervol uit. Meestal kun je zelf kiezen in welke kleur je de wafelstof kruikenzak van Bink Bedding wilt hebben. Ons actuele aanbod kruikenzakken van Bink Bedding vindt u op deze pagina.

Over Bink Bedding

Bink Bedding is een stoer Nederlands merk van beddengoed voor kinderen tot tienerleeftijd. Bink Bedding lakens en ander bedtextiel wordt gemaakt in een eigen atelier van Bink Bedding in Haarlem. Niet alleen in Nederland, maar ook in allerlei Europese landen wordt het bedtextiel van Bink Naast Bink Bedding kruikenzakken, tref je op onze webshop ook dekbedovertrekken, wieglakens, waskussenhoezen, klamboes en zelfs boxkleden van Bink Bedding aan. Jouw gewenste kruikenzak van Bink Bedding bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Wij zorgen ervoor dat de kruikenzak van Bink Bedding zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de kruikenzak meteen op de post. Jij krijgt deze dan meestal de volgende dag thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde kruikenzak van Bink Bedding bij ons op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Kruikenzak

  Met de Bink Bedding Indiana Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.

  13,95

  12,56

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Pique Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.

  Normale prijs: 13,95

  Special Price 12,56

 • Quick view

  Bink Bedding Sil Kruikenzak

  Met de Bink Bedding Sil Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Floor Kruikenzak

  Met de Bink Bedding Floor Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Kruikenzak

  Met de Bink Bedding Bibi Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
5 Resultaten
Trustpilot