Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy aanbieding

Voor de beste buggy aanbieding ga je naar Babypark. Of je nu een van onze 10 megastores bezoekt of voor het gemak van online winkelen kiest, bij Babypark koop je altijd met de laagsteprijsgarantie. Ons team van prijsmeters houdt nauwlettend de prijzen bij om te zien of wij in vergelijking met onze concurrenten nog altijd de beste aanbieding voor de buggy bieden. Deze werkwijze leidt ertoe dat Babypark de laagsteprijsgarantie biedt. Mocht je de buggy onverhoopt binnen twee weken toch nog ergens goedkoper vinden dan betalen wij het verschil gewoon terug. Dat een scherpe prijs en een goede kwaliteit hand in hand kunnen gaan, bewijst ons assortiment aan topmerken. Of je nu een eenvoudige lichte buggy wilt kopen in de aanbieding voor op vakantie of eentje van zwaardere kwaliteit voor dagelijks gebruik, je vindt het bij Babypark.

Lees meer...

Groene buggy in de aanbieding

Een buggy aanbieding is natuurlijk altijd wenselijk maar wie om meer dan de prijs geeft en ook graag een steentje bijdraagt aan een groenere wereld moet de Greentom 3-in-1 Buggy eens bekijken. Deze buggy is de groenste wandelwagen ter wereld want de buggy is gemaakt van gerecycled kunststof en de bekleding van 53 PET-flessen. De buggy kan aan het einde zijn levenscyclus weer geheel gerecycled of hergebruikt worden. De buggy is niet alleen groen en vrij van gevaarlijke stoffen maar ziet er ook nog stoer uit. De buggy wordt geleverd met reiswieg zodat jouw kindje er direct na de geboorte in vervoerd kan worden tot het zes maanden is en in het zitje past (tot jouw kindje 18 kg is).

Online aanbieding buggy

Wil je een buggy in de aanbieding kopen, neem je snel een kijkje in onze webshop. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze 10 megastores in Nederland zodat je meteen met de buggy uit de aanbieding een testritje kunt maken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Doorlopende duwbeugel
Geschikt als handbagage
Geschikt vanaf geboorte
Maximaal draaggewicht
Omkeerbare zitting
Vering op wielen
Verwijderbare bekleding
Filteren

8 producten

Populariteit
 • Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy Black
  399,- Adviesprijs 0,-
 • Babyzen Yoyo2 6 Mnd Buggy White
  469,- Adviesprijs 0,-
 • Cybex Eezy S Twist+ 2 Buggy
  399,- Adviesprijs 0,-
 • Koelstra Gen Buggy
  166,49 Adviesprijs 0,-
 • Elodie Details Mondo Buggy
  279,30 Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader