12 Resultaten
12 Resultaten

Buggy reistas

Een buggy reistas komt prima van pas wanneer je met de buggy op vakantie gaat. Niet alleen is jouw buggy daarmee eenvoudiger mee te nemen maar het beschermt de buggy ook tegen beschadigingen die tijdens het reizen kunnen ontstaan. Hoe compact de buggy opgeklapt ook mag zijn, het komt natuurlijk altijd wel voor dat je toch ergens tegenaanstoot of dat het in de achterbak van de auto net even te hard ergens tegenaan stoot bij het remmen of scherpe bocht. Bij Babypark hebben wij een reistas voor de buggy van verschillende merken die perfect om de buggy van het merk past en daardoor heel compact is.

Reistas voor buggy bestellen

Bij Babypark koop je de buggy reistas uiteraard tegen de beste prijs doordat ons team van prijsmeters continu de prijzen van onze concurrenten controleren. Zo betaal je nooit teveel en mocht een van onze concurrenten toch nog onder onze prijzen duiken dan ben je gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Dit houdt in dat wanneer je dit binnen twee weken na aanschaf meldt, je het verschil terug krijgt. Wie een reistas bestelt van 20 euro of meer betaalt daarnaast ook nog eens geen verzendkosten. Wij bieden ook een snelle levering, indien je voor 20:00 uur bestelt, dan versturen wij het dezelfde dag nog (mits op voorraad) en ontvang je het vaak de volgende dag al.

Reistas voor buggy

Voor een reistas voor de buggy kun je ook naar een van onze 10 megastores komen die je verspreidt vindt door heel Nederland. Zie voor de adressen onze website. In de megastore kun je uiteraard ook de rest van ons assortiment vinden alsmede deskundige verkoopspecialisten die jou met al jouw vragen kunnen helpen. Vragen kun je uiteraard ook via de telefoon, mail en zelfs ook WhatsApp stellen. Wij helpen je graag om tot de beste keuze te komen want alles draait bij ons om een tevreden klant.