Joie duo buggy

Vervoer je tweeling heel praktisch en comfortabel in een Joie duo buggy. Een Joie duo buggy als de Joie Aire Twin is handig en lichtgewicht. Bij de wagen zit een prachtige boodschappenmand inbegrepen. Door de grote zonnekappen zitten je kinderen lekker beschut tegen de zon. De wagen heeft een handige voetrem die je heel gemakkelijk bedient. Dankzij de Joie Aire Twin geniet je volop van een wandeling met je kinderen.

Lees meer...

Handige eigenschappen van Joie duo buggy's

De zitjes van een Joie duo buggy zijn afhankelijk van elkaar te verstellen. Het ene kindje kan dus gewoon rechtop blijven zitten als het andere kindje in een relaxpositie wil zitten of liggen. Dankzij de zwenkwielen verloopt een wandeling door de stad heel plezierig. Je manoeuvreert de wagen heel soepel door smalle bochten.

Over Joie

Joie is een modern Engels merk met onder andere kinderwagens, autostoeltjes en andere producten voor baby’s en peuters. Elk product van Joie is gemaakt om het leven met kleine kinderen leuker en gemakkelijker te maken. De missie van Joie is mooi: het delen van geluk met jonge ouders wereldwijd. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Joie duo buggy online via onze webshop!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Joie Evalite Duowagen 6 Mnd

  De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijd. Op de achterste zitting kan een autostoeltje worden bevestigd zodat zelfs een pasgeborene comfortabel vervoerd kan worden.
 • Quick view

  Joie Aire Twin Dark Pewter

  Met de Joie Aire Twin Dark Pewter kun je op een gemakkelijke en comfortabele manier 2 kindjes vervoeren van dezelfde of verschillende leeftijd. De rugleuningen, zonnekappen en voetensteunen zijn apart van elkaar verstelbaar.
  199,95
2 Resultaten