Lampen Babykamer

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Kies daarom een lamp uit die helemaal past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een beer of konijn, of voor een klassieke schemerlamp. Bij Babypark tref je een uitgebreid assortiment aan.

Lees meer...

Klassiek en knus

Bepaal allereerst de sfeer die de babykamer of kinderkamer moet uitademen. Houd je van een klassieke inrichting, kies dan voor een lekkere, knusse schemerlamp met een stippeltjes- of ruitjespatroon. Zeker weten dat zo’n lamp je een gevoel van thuiskomen geeft. Deze brengt gezelligheid in de kamer.

Modern en creatief

Houd je van vrolijk en speels, kies dan bijvoorbeeld voor een lampenkap met moderne motiefjes. Of koop een prachtige babykamer lamp in de vorm van Nijntje. Je zult zien dat deze lamp de hele kamer opvrolijkt.

Lees minder...
175 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  Roommate Rabbit Lamp Grey

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rabbit Lamp Grey zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een konijn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Jollein Clouds Wandlamp

  De Jollein Clouds Wandlamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte in het huis. De lamp in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in de kamer.
  32,95
 • Quick view

  Jollein Rainbow Wandlamp

  De Jollein Rainbow Wandlamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een regenboog is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in de kamer.
  29,95
 • Quick view

  Ferm Living Braided Belly Hanglamp Natural

  De Ferm Living Braided Belly Hanglamp Natural is een stijlvolle accessoire voor de baby- of kinderkamer. De lamp van gevlochten rotan is eenvoudig te bevestigen aan het plafond op de baby- of kinderkamer.
  135,-
 • Quick view

  Ferm Living Braided Bottle Hanglamp Natural

  De Ferm Living Braided Bottle Hanglamp Natural is een stijlvolle accessoire voor de baby- of kinderkamer. De lamp van gevlochten rotan is eenvoudig te bevestigen aan het plafond op de baby- of kinderkamer.
  65,-
 • Quick view

  Ferm Living Funkis-huis Small Natural

  De Ferm Living Funkis-huis Small Natural is een stijlvolle accessoire voor de baby- of kinderkamer. Het minikastje heeft een huis ontwerp waardoor het er zeer exclusief uit ziet. Je kindje kan het ook als poppenhuis gebruiken.
  105,-
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 5W is een combinatie van klassiek design met slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp GU10 Full Colour / Warm White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp GU10 Full-Colour / Warm-White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  17,99
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje

  Dit Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Mr Maria eenvoudig in en uit.
  75,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
  8,46
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Roommate Dog Lamp Golden Brown

  Deze mooie Roommate Dog Lamp Golden Brown zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een hond. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  29,95

  26,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  KidsDepot Hanglamp Metaal

  De KidsDepot Hanglamp Metaal zit er uniek wat komt door het metalen materiaal en de felle kleur. Waar de lamp ook komt te hangen, het is uiteraard een eyecatcher in iedere ruimte!
  39,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Slaaptrainer Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Slaaptrainer Grey is ideaal voor je kindje! Je kindje leert met deze slaaptrainer wanneer het tijd is om te gaan slapen, maar ook wanneer het tijd is om op te staan.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Ster Wandlamp

  De BInk Bedding Ster wandlamp is een vrolijke wandlamp in de vorm van een ster dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  27,50
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  29,95

  26,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green

  Dit Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  37,-
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Lamp

  Deze stijlvolle en prachtige Mr Maria Nijntje Lamp mag zeker niet ontbreken op de kamer van je kindje! De lamp is erg leuk als decoratie en verspreidt een warm en zacht licht over de kamer.
  129,-
175 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8