Lampen Babykamer

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Kies daarom een lamp uit die helemaal past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een beer of konijn, of voor een klassieke schemerlamp. Bij Babypark tref je een uitgebreid assortiment aan.

Lees meer...

Klassiek en knus

Bepaal allereerst de sfeer die de babykamer of kinderkamer moet uitademen. Houd je van een klassieke inrichting, kies dan voor een lekkere, knusse schemerlamp met een stippeltjes- of ruitjespatroon. Zeker weten dat zo’n lamp je een gevoel van thuiskomen geeft. Deze brengt gezelligheid in de kamer.

Modern en creatief

Houd je van vrolijk en speels, kies dan bijvoorbeeld voor een lampenkap met moderne motiefjes. Of koop een prachtige babykamer lamp in de vorm van Nijntje. Je zult zien dat deze lamp de hele kamer opvrolijkt.

Lees minder...
211 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Lamp

  Deze stijlvolle en prachtige Mr Maria Nijntje Lamp mag zeker niet ontbreken op de kamer van je kindje! De lamp is erg leuk als decoratie en verspreidt een warm en zacht licht over de kamer.
  105,-
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.
  5,50
 • Quick view

  Kidsmill Knitted Hanglamp

  De Kidsmill Knitted hanglamp is een prachtige verschijning boven een bed of bureau. De hanglamp is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief snoer, stekker en plafondkapje.

  109,95

  99,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
  9,95
 • Quick view

  Mr Maria Nanuk IJsbeer Lamp

  Deze prachtige Mr Maria Nanuk IJsbeer Lamp is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een fijn formaat.

  129,95

  105,-

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Bink Bedding Ster Wandlamp

  De BInk Bedding Ster wandlamp is een vrolijke wandlamp in de vorm van een ster dat eenvoudig te bevestigen is aan de muur.
  27,50
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Hanglamp Metaal

  De KidsDepot Hanglamp Metaal zit er uniek wat komt door het metalen materiaal en de felle kleur. Waar de lamp ook komt te hangen, het is uiteraard een eyecatcher in iedere ruimte!
  39,95
 • Quick view

  B-Kids 4 in 1 Baby Projector

  De B-Kids 4 in 1 Baby Projector projecteert gekleurde beelden op de muur of het plafond. De projector kan ook gebruikt worden als nachtlampje en beschikt over diverse lichtkleuren, eenvoudige bediening en rustgevende slaapliedjes.
  21,85
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Anel Nijntje hanglamp

  Een leuke hanglamp uit de serie Nijntje van het merk Anel die op de wolken zit.
  149,-
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Plafondlamp

  De Baby's Only Sparkle Plafondlamp is een stijlvolle verschijning in de baby- of kinderkamer. De plafondlamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan je eenvoudig bevestigen aan het plafond.
  84,96
 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-21

  Handig nachtlampje die automatisch in en uit schakelt.
  5,99
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Lampenkap

  De Baby's Only Sparkle Lampenkap is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. De kap is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
 • Quick view

  Done by Deer Hanglamp

  De Done by Deer hanglamp is een prachtige verschijning boven een bed of bureau. De hanglamp is gemaakt van metaal dat eenvoudig schoon te maken is met een vochtige doek. Inclusief snoer, stekker en plafondkapje.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Lampenkap Classic

  De Baby's Only lampenkap Classic is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Roze

  De Nijntje nachtlamp 3D roze verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Chicco Goodnight Baby Sterrenprojector First Dreams Blue

  De Chicco Goodnight Baby Sterrenprojector First Dreams Blue is een mooie projector waarvan de baby extra rustig in slaap valt. Er zijn verschillende muziekjes en de projector schijnt sterren op het plafond of de muur.

  32,95

  24,99

 • Quick view

  Luvion Arc Baby Projector

  De Luvion Arc Baby Projector kan sterren in 3 verschillende kleuren projecteren op het plafond of de muur. De projector is voorzien van een timerfunctie en beschikt over de mogelijkheid om een slaapliedje af te spelen.

  26,95

  24,49

 • Quick view

  Pabobo Stars Baby Sterrenprojector

  De Pabobo Stars Baby Sterrenprojectorbeschikt over 3 kleuren licht, een rustgevend muziekje en automatische uitschakeling. De projector is gemaakt van kunststof en werkt op 3AA batterijen, deze worden niet meegeleverd.
  29,99
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Lamp

  Deze Mr Maria Nijntje Eerste Licht Lamp is een echte eyecatcher! Doordat het lampje van Mr Maria dimbaar is, kun je het uitstekend gebruiken als nacht- of leeslampje. Verder is de lamp 30 cm hoog en USB oplaadbaar.
  75,-
 • Quick view

  Baby's Only Lampenkap Kabel Uni

  De Baby's Only lampenkap Kabel is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor een lampenvoet of aan het plafond. Inclusief pendel.
  89,95
211 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9