Nedis lampen

Bij jouw uitgekozen lampenkap of wandlamp zit in veel gevallen geen lampje inbegrepen. Die dien je er zelf bij te kopen. Op deze pagina tref je een uitgebreid assortiment Nedis lampen aan. Deze lampen zijn meestal LED-lampjes. Het gebruik van LED-verlichting heeft veel voordelen. LED-lampen bevatten meestal geen kwik en andere gevaarlijke metalen, waardoor deze beter zijn voor het milieu. Daarnaast is een LED-lampje vaak ook recyclebaar. Een Nedis LED-lampje heeft ook een lange gebruiksduur, waardoor je minder vaak een nieuw lampje hoeft te kopen. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Nedis lampen!

Lees meer...

Een lamp van Nedis op afstand bedienen

Nedis maakt vaak gebruik van slimme technologie. Soms is een Nedis LED-lampje zelf op afstand te bedienen. Je kunt zo’n lamp van Nedis vaak bedienen via je Smartphone. Je kunt de lamp ook aan en uit zetten met je stem via Amazon Alexa of Google Home.

Over Nedis

Nedis begrijpt dat individuele levens uniek zijn en dat persoonlijke levensomstandigheden steeds weer veranderen. Daarom biedt Nedis elektronica-gerelateerde oplossingen aan door middel van handige en gebruiksvriendleijke producten voor gebruik binnen- en buitenshuis. Zo wordt jouw leven eenvoudiger, gezonder, slimmer en leuker! Naast Nedis lampen verkopen wij ook andere artikelen van Nedis, waaronder babyfoons. Jouw gewenste lamp van Nedis bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw bestelde lamp van Nedis zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als jouw online order ons nog vóór 20.00 bereikt en als je ook direct online betaalt, doen wij jouw bestelling meestal direct op de post. Jij ontvangt de lamp dan de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de bestelde lamp van Nedis bij ons op voorraad is.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  17,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 125 mm 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 125 mm 5W is een combinatie van klassiek design en technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  17,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm - White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  12,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White is een combinatie van klassiek en technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 5W is een combinatie van klassiek design met slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
7 Resultaten