Taftan schilderijen babykamer

Pimp de babykamer op met een leuk schilderij van Taftan! Over het algemeen zijn Taftan schilderijen niet geschilderd, maar geborduurd. Hierdoor zien deze ‘schilderijen’ er extra sfeervol uit. Taftan schilderijen passen heel goed in een hedendaagse babykamer!

Lees meer...

Een geborduurd schilderij van Taftan

Elk geborduurd schilderij van Taftan is gemaakt in kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Meestal kun je uit meerdere kleuren kiezen. Soms heeft een geborduurd schilderij van Taftan een speciale vorm. Zo hebben wij regelmatig ronde Taftan schilderijen in ons assortiment.

Over Taftan

De man achter Taftan is Frits Veenis. Hij richtte het bedrijf Taftan op in 1994. Veenis deed veel kennis op van allerlei weeftechnieken. Hij leerde de weeftechnieken onder meer in het Textielmuseum in Tilburg. Voordat hij met Taftan begon, importeerde hij veel handgeweven kussens, dekens en foulards uit India. Met zijn kennis ging Veenis aan de slag voor andere bedrijven en ontwerpers. Hij liet de stoffen met de hand weven in India of in het Textielmuseum in Tilburg. Toen een bedrijf in de babybranche Veenis vroeg om een compleet textielset voor de babykamer te ontwerpen en te maken, zegde Veenis toe. Het textielset was een groot succes. Later kreeg Taftan ook een eigen werkplek in India. Taftan kon zo goed in de gaten houden of de arbeiders kregen wat ze verdienden: een eerlijk loon, een ziektekostenverzekering en een goede scholing. Inmiddels maakt Taftan allerlei producten: dekens, lakens, hoeslakens, aankleedkussenhoezen, lampenkappen en noem maar op. Met Taftan textielproducten kun je gerust een hele babykamer aankleden. Taftan schilderijen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde babykamer schilderij van Taftan zo snel mogelijk jouw kant op komt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Schilderij Rond

    Deze Taftan Hello World Schilderij Rond is een vrolijke accessoire op de kinderkamer. De schilderij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt stijlvolle uitstraling. De schilderij heeft een ronde vorm.
    10,50
1 Resultaten