Easywalker adapters

Het Nederlandse merk Easywalker staat bekend om zijn duurzame producten van hoge kwaliteit. Babypark heeft verschillende producten van Easywalker in het assortiment, waaronder Easywalker adapters. Met Easywalker adapters kun je het autostoeltje van je kind op je kinderwagen monteren. Je kunt de Easywalker adapters stevig op je kinderwagen vastzetten. Zo kan je kindje veilig zitten. Of je nu op vakantie gaat of even boodschappen doet bij de supermarkt, dankzij de Easywalker adapters kun je je kindje onbezorgd meenemen. Lees meer...

Easywalker adapters in belang van het kind

Vooral als je even een snelle boodschap gaat doen, heb je veel baat bij een Easywalker adapter. Mogelijk is je kindje onderweg in de auto in slaap gevallen. Dankzij een adapter van Easywalker hoef je je kindje niet uit het autostoeltje te tillen en in de kinderwagen te leggen. Je haalt gewoon het autostoeltje met kind en al uit de auto en klikt het met behulp van de Easywalker adapters op het kinderwagenframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder.

Easywalker bij Babypark kopen

Bekijk voor het aanschaffen de informatie onder de kopjes "productinformatie" en "specificaties". Hier kun je lezen op welke autostoeltjes en kinderwagens de Easywalker adapter van jouw keuze past. Voor een aanbieding voor een adapter van Easywalker ben je bij Babypark ook aan het goede adres. Kijk daarom regelmatig in onze online shop, zodat ook jij kunt profiteren van korting. Verder heb je bij Babypark altijd de laagste prijsgarantie. Kom je in een andere winkel dezelfde adapter van Easywalker tegen, maar dan voor een lagere prijs? Laat het ons weten, dan krijg jij de Easywalker adapter bij ons voor dezelfde prijs. Easywalker adapters en andere producten bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop in de regel al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de adapter van Easywalker bij ons op voorraad is.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Charley Hoogte Adapters

  Met de Easywalker Charley Hoogte Adapters verhoog je het zitgedeelte van jouw Easywalker Charley kinderwagen in een handomdraai. Hierdoor ligt of zit je kindje gezellig op tafelhoogte. Handig!
  29,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey Hoogte Adapters

  Met de Easywalker Harvey Hoogte Adapters verhoog je eenvoudig het zitgedeelte of de reiswieg van jouw Easywalker Harvey kinderwagen. Hierdoor ligt of zit je kindje gezellig op tafelhoogte tijdens het tafelen.

  29,99

  24,99

 • Quick view

  Easywalker Charley Autostoel Adapters

  De Easywalker Charley Autostoel Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Easywalker Charley kinderwagen. Een echte musthave accessoire voor je kinderwagen!
  44,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey / Jimmey Autostoel Adapters

  Met de Easywalker Harvey / Jimmey Autostoel Adapters kun je de babyautostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Easywalker Harvey kinderwagen bevestigen. Zo kan je je kindje eenvoudig vervoeren.
  44,99
 • Quick view

  Easywalker Multi Brand Adapter Universeel

  Universele en handige adapter waarmee je snel en eenvoudig een autostoeltje op de Easywalker Qtro kunt monteren.

  53,49

  49,95

5 Resultaten
Trustpilot