Een Joolz adapter

 

Een duurzame Joolz adapter van kwaliteit
Een adapter van Joolz heb je nodig om een autostoel op het speciale frame van de Joolz Day te plaatsen. Deze adapterset van Joolz in de kleur zwart kun je gebruiken voor de Maxi-Cosi van Cabriofix, Pebble en ook van Nuna Pipa. Voor deze Maxi-Cosi's en autozitjes zijn nog andere onderdelen te vinden bij onze overige topmerken. Ontdek de diverse kinderartikelen en meubels hier in de webwinkel. In de auto met je kind kun je eigenlijk niet zonder zo'n adapterset. Bekijk de huidige aanbieding van de adapterset van Joolz hier op Babypark.nl.

Lees meer...

 

Joolz adapters voor jouw Maxi-Cosi
Een adapterset koop je gewoon hier in de webwinkel. Bijvoorbeeld die van het topmerk Joolz. Adapters van Joolz zijn altijd duurzaam en sterk. Met een onderdeel van Joolz heb je kwaliteit in huis. Hier op Babypark kun je doorlopend een bestelling voor een stijlvol en trendy kinderartikel plaatsen. Je vindt hier ook kindermeubels en textiel. Babypark.nl heeft een uitzonderlijk groot totaalassortiment kinderartikelen met scherpe prijzen. Kom ook in onze webwinkel de Joolz adapters online kopen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Hub Autostoel Adapters

  Met de Joolz Hub Adapterset kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Hub kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  42,95
 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Autostoel Adapters

  Met de Joolz Day² / Day³ / Day+ Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Day² / Day³ / Day+ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  42,95
 • Quick view

  Joolz Geo 2 / Geo Boven Autostoel Adapters

  Met de Joolz Geo 2 / Geo Adapterset Boven ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  42,95
 • Quick view

  Joolz Geo 2 / Geo Onder Autostoel Adapters

  Met het Joolz Geo 2 / Geo Adapterset Onder ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  42,95
4 Resultaten
Trustpilot