Thule adapters

Of je nu een Thule trailer aan je fiets wilt bevestigen of een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van een Thule kinderwagen wilt plaatsen, in veel gevallen heb je hiervoor Thule adapters nodig. Kijk op deze pagina welke Thule adapters jij nodig hebt. Lees meer...

Extra mogelijkheden met Thule adapters

In ieder geval is het een aanrader om meerdere Thule adapters voor jouw Thule trailer of kinderwagen aan te schaffen. Voor een snelle boodschap is het bijvoorbeeld ideaal om met behulp van Thule adapters het Maxi-Cosi autostoeltje van de auto op het kinderwagenframe te plaatsen. Als je kindje onderweg in slaap is gevallen, kan het gewoon verder slapen. En zo zijn er nog meer mogelijkheden met Thule adapters.

Over Thule

Thule is een merk van allerlei producten die met reizen te maken hebben, waaronder ook kinderwagens, trailers en bijbehorende accessoires. Thule producten hebben vaak functies die uw tripje of uitstapje nóg mooier en gemakkelijker maken. Daarnaast zijn Thule producten stevig en duurzaam. Dat maakt jouw keus voor Thule een hele goede keus!Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Thule Spring Autostoel Adapters Chicco

  De Thule Spring Autostoel Adapters Chicco maken het mogelijk om een Chicco baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Spring Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor Chicco autostoelen.
  54,95
 • Quick view

  Thule Spring Autostoel Adapters Maxi-Cosi

  De Thule Spring Autostoel Adapters Maxi-Cosi maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Spring Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor Maxi-Cosi autostoelen.
  54,95
 • Quick view

  Thule Sleek Adapter Kit

  De Thule Sleek Adapter Kit is een handige accessoire voor het ombouwen van een enkele naar een dubbele Thule Sleek kinderwagen. De adapter kit wordt geleverd met boven-en onder adapters.

  49,95

  42,90

 • Quick view

  Thule Shine Autostoel Adapters Maxi-Cosi

  De Thule Shine Autostoel Adapters Maxi-Cosi maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Shine Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor Maxi-Cosi autostoelen.

  54,95

  49,46

 • Quick view

  Thule Urban Glide Autostoel Adapters

  De Thule Urban Glide Maxi-Cosi Autostoel Adapter maakt het mogelijk om een Maxi-Cosi autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.

  59,95

  46,90

 • Quick view

  Thule Urban Glide Chicco Autostoel Adapter

  De Thule Urban Glide Chicco Autostoel Adapter maakt het mogelijk om een Chicco autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.

  59,95

  54,95

 • Quick view

  Thule Urban Glide Universele Autostoel Adapters

  De Thule Urban Glide Universele Autostoel Adapter maakt het mogelijk om op een heel gemakkelijke manier een autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  79,95
 • Quick view

  Thule Sleek Autostoel Adapters

  De Thule Sleek Autostoel Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Sleek Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor de meeste autostoelen.
  45,41
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter

  Deze Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter is ideaal wanneer je het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje op meerdere fietsen wilt gebruiken. Het overzetten van het fietszitje gaat heel makkelijk én snel!

  22,95

  17,90

 • Quick view

  Thule Thru Axle Syntace Adapter 160 mm (M12 x 1.0)

  De Thule Thru Axle Syntace Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Syntace -achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.

  74,95

  58,92

 • Quick view

  Thule Thru Axle Maxle Adapter 167-192 mm (M12 x 1.75)

  De Thule Thru Axle Maxle Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Maxle-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.

  69,95

  61,99

 • Quick view

  Thule Thru Axle Shimano Adapter 170 mm (M12 x 1.5)

  De Thule Thru Axle Shimano Adapter is een extra adapter om een Thule fietskar te kunnen bevestigen aan de fiets. Deze adapter is geschikt voor een Shimano-achteras van 12 mm. Let op! Niet altijd noodzakelijk.

  69,95

  58,92

12 Resultaten
Trustpilot