Thule adapters

 

Of je nu een Thule trailer aan je fiets wilt bevestigen of een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van een Thule kinderwagen wilt plaatsen, in veel gevallen heb je hiervoor Thule adapters nodig. Kijk op deze pagina welke Thule adapters jij nodig hebt.

 

Lees meer...

Extra mogelijkheden met Thule adapters

In ieder geval is het een aanrader om meerdere Thule adapters voor jouw Thule trailer of kinderwagen aan te schaffen. Voor een snelle boodschap is het bijvoorbeeld ideaal om met behulp van Thule adapters het Maxi-Cosi autostoeltje van de auto op het kinderwagenframe te plaatsen. Als je kindje onderweg in slaap is gevallen, kan het gewoon verder slapen. En zo zijn er nog meer mogelijkheden met Thule adapters.

 

Over Thule

Thule is een merk van allerlei producten die met reizen te maken hebben, waaronder ook kinderwagens, trailers en bijbehorende accessoires. Thule producten hebben vaak functies die uw tripje of uitstapje nóg mooier en gemakkelijker maken. Daarnaast zijn Thule producten stevig en duurzaam. Dat maakt jouw keus voor Thule een hele goede keus!Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Thule Urban Glide Autostoel Adapters

  De Thule Urban Glide Maxi-Cosi Autostoel Adapter maakt het mogelijk om een Maxi-Cosi autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  39,95
 • Quick view

  Thule Urban Glide Universele Autostoel Adapters

  De Thule Urban Glide Universele Autostoel Adapter maakt het mogelijk om op een heel gemakkelijke manier een autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  79,95
 • Quick view

  Thule Urban Glide Chicco Autostoel Adapter

  De Thule Urban Glide Chicco Autostoel Adapter maakt het mogelijk om een Chicco autostoeltje op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  39,95
 • Quick view

  Thule 3D Dropout Adapter - 10mm Spacer

  De Thule 3D Dropout Adapter - 10mm Spacer is een kleine, functionele adapter waarmee je jouw fiets geschikt maakt voor de Thule Chariot fietskar. De adapter is gemakkelijk te bevestigen aan jouw fiets.
  19,95
 • Quick view

  Thule Sleek Autostoel Adapters

  De Thule Sleek Maxi-Cosi Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Sleek Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor de meeste autostoelen.
  39,95
 • Quick view

  Thule Sleek Chicco Adapter

  De Thule Sleek Chicco Adapters maken het mogelijk om een Chicco baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Sleek Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor de meeste autostoelen.
  39,95
 • Quick view

  Thule Internal Hub Hitch Adapter Sram

  Met de Thule Internal Hub Hitch Adapter Sram maak je jouw fiets met een Sram naaf geschikt voor een Thule fietskar. De adapter is gemakkelijk in gebruik. Voor Shimano en Spectro naven is er een andere adapter.
  24,95
 • Quick view

  Thule Internal Hub Hitch Adapter Shimano

  Met de Thule Internal Hub Hitch Adapter Shimano maak je jouw fiets met een Shimano naaf geschikt voor een Thule fietskar. De adapter is gemakkelijk in gebruik. Voor Sram en Spectro naven is er een andere adapter.
  24,95
 • Quick view

  Thule Internal Hub Hitch Adapter Spectro

  Met de Thule Internal Hub Hitch Adapter Spectro maak je jouw fiets met een Sprectro naaf geschikt voor een Thule fietskar. De adapter is gemakkelijk in gebruik. Voor Sram en Shimano naven is er een andere adapter.
  19,95
9 Resultaten