Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kleine buggy

Op zoek naar kleine buggy’s voor in de stad? Bij Babypark hebben we buggy’s in alle soorten en maten en voor elk budget. Voor in de stad kan een kleine buggy uitkomst bieden omdat het je wat wendbaarder maakt. Daarnaast is een kleine buggy natuurlijk ook handiger mee te nemen in de auto, fiets of vliegtuig. Wil je de buggy meenemen op de fiets, let er dan op dat het niet zwaarder is dan zo’n 7 kg.

Lees meer...

Prijs en kwaliteit kleine buggy’s

Bij Babypark hebben wij zoals gezegd een ruime keuze aan verschillende soorten buggy’s. Wij voeren alleen topmerken zodat de kwaliteit van alle buggy’s in ieder geval in orde is. Ook prijstechnisch hoef je je geen zorgen te maken aangezien wij de prijzen van ons concurrenten controleren zodat wij de scherpste aanbiedingen kunnen blijven bieden. Wij bieden zelfs een laagsteprijsgarantie wat inhoudt dat je het verschil terugkrijgt mocht je het binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders goedkoper vinden. Aangezien de prijs en kwaliteit dus in orde zijn, ligt het verder aan jouw budget en wensen voor welke buggy je gaat.

Kleine buggy’s vinden

Ben je op zoek naar een buggy die klein is op te vouwen en daardoor eenvoudig is mee te nemen? Maak dan gebruik van onze filters waarbij je kunt aangeven of je een buggy zoekt die op de fiets is mee te nemen of zelfs zo compact op te klappen is, dat het als handbagage mee kan worden genomen in het vliegtuig. Onze webshop biedt daarnaast ook de mogelijkheid om de zoekresultaten onderling met elkaar te vergelijken om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Vervolgens kun je de buggy met een klein formaat eenvoudig bestellen en heb je het vaak al de volgende dag binnen. Bestellingen boven de 20 euro versturen wij ook nog eens gratis. Je kunt jouw kleine buggy ook vinden in een van onze 10 megastores waar ons team aan verkoopspecialisten je bij de verdere keuze kunnen adviseren.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • UPPAbaby MINU Buggy
    449,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader