Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbedje lichtgewicht

Bij Babypark vind je campingbedjes in alle soorten en maten. Zo hebben we campingbedjes met de afmetingen van een standaard ledikant. Deze campingbedjes kunnen daardoor ook prima dienst doen als box. Deze bedjes zijn toch nog op te vouwen tot een klein compact en draagbaar geheel. Ze worden meestal inclusief reistas geleverd. Maar voor wie echt lichtgewichte campingbedjes zoekt, zijn er ook exemplaren die puur geschikt zijn als bedje en inclusief matras slechts 2 kg wegen. Ideaal dus om mee te nemen, je merkt haast niet dat je het meedraagt. Bekijk ons assortiment en bestel ook een van de lichtgewichte campingbedjes uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment lichtgewichte campingbedjes

Hoe klein en licht de campingbedjes ook zijn, ze bestaan vaak al uit een slaapmat en opvouwbaar matras. Vaak kun je er dan alsnog voor kiezen om een dikker matras te bestellen indien je meer comfort wilt. De bedjes zijn niet alleen handig mee te nemen maar ook super snel uit te vouwen (8 seconden). Het lichtgewicht campingbedje is zelfs al voorzien van een muskietengaas en is brandwerend en 50% UV-bestendig dus zelfs door het kleine formaat nog erg veilig. Wij voeren enkel A-merken in ons uitgebreide assortiment en bieden die tegen onze laagsteprijsgarantie. Vind je het bedje twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug.

Campingbedje lichtgewicht bestellen

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt en nog voor 20:00 uur besteld, dan versturen wij het nog dezelfde dag. Bestellingen van 20 euro of meer bezorgen wij bovendien gratis. Naast onze webshop hebben we ook een tiental megastores verspreid over Nederland met duizenden vierkante meters showroom waar je ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken. Voor deskundig advies kun je terecht bij ons behulpzame team van productspecialisten in elke megastore. Bekijk onze website voor de adresgegevens en actuele openingstijden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Bugaboo Stardust Campingbedje
    259,- Adviesprijs 0,-
  • Little Dutch Campingbedje
    89,- Adviesprijs 0,-
  • BabyBjörn Light Campingbedje
    249,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader