Qute loopstoel

Overweeg je een Qute loopstoel aan te schaffen voor je kindje? Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Je ziet hier ons actuele assortiment zodat je kunt zien waar je je keuze uit kunt maken. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de desbetreffende Qute loopstoel. De meeste Qute loopstoeltjes zijn namelijk geschikt om zowel in te zitten als om achter te lopen. 

Lees meer...

Qute loopstoel voor jouw kindje

Een Qute loopstoel is een perfect cadeau voor je kindje. Het is namelijk niet alleen leuk voor je kindje, maar een loopstoel stimuleert ook de ontwikkeling. Natuurlijk kan je kindje goed oefenen met lopen met een Qute loopstoel. Daarnaast is iedere loopstoel uitgevoerd met leuke speeltjes waar je kindje mee kan spelen als hij of zij in de loopstoel zit. Eindeloos veel speelplezier is gegarandeerd! Een Qute loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden.

Loopstoel van Qute online bestellen

De Qute loopstoeltjes op deze pagina kun je eenvoudig online bestellen. In veel gevallen is het stoeltje voor jouw baby direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, je in de meeste gevallen je bestelling de volgende dag al thuis kunt verwachten. Bij het plaatsen van je bestelling kun je voorkeur aangeven voor een bepaalde bezorgdag. Bovendien profiteer je bij Babypark altijd van gratis verzending van een Qute loopstoel.

Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    Qute Q-Cooper Loopstoel

    De Qute Q-Cooper Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes hierdoor kun je de hoogte van de stoel aanpassen aan de zithoogte en lengte van je kindje. Geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 24 maanden.
  • Quick view

    Qute Q-Limo Loopstoel

    De Qute Q-Limo Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
2 Resultaten