Wheelybug loopstoel

De Wheelybug loopstoel is erg leuk voor jou kindje. De Wheelybug loopstoel heeft een vrolijk en kleurrijk dieren design wat erg opvalt. Door te spelen met de Wheelybug loopstoel word de ontwikkeling van je kindje ondersteund en blijft je kindje in beweging. Op deze manier kan je kindje zichzelf uren vermaken en zelf op avontuur gaan met de Wheelybug loopstoel. De Wheelybug loopstoel is dan ook ideaal om cadeau te doen omdat je kindje er echt wat aan heeft.

Lees meer...

Wheelybug loopstoel voor jouw kindje

Een Wheelybyg loopstoel is een perfect cadeau voor je kindje. Het is namelijk niet alleen leuk voor je kindje, maar een loopstoel stimuleert ook de ontwikkeling van de eerste stapjes. Je kindje kan met de Wheelybug loopstoel extra goed oefenen voor de eerste stapjes en geeft eindeloos veel speelplezier. Door de 360 graden wielen beweegt de Wheelybug loopstoel erg soepel over vrij wel elke vloer zo heb je bijna overal plezier van de Wheelybug loopstoel. Een Wheelybug loopstoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden.

Kwaliteit Wheelybug loopstoel

De Wheelybug loopstoel heeft een goede kwaliteit door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden voor de Wheelybug loopstoel. Door de stevige beugel op de Wheelybug loopstoel kan je kindje zich extra goed vasthouden. Doordat de materialen hoogwaardig zijn is dit extra veilig voor jou kindje. De loopwagen van Wheelybug is stevig gebouwd en kan wel tegen een stootje. Je kunt de loopstoelen van Wheelybug gemakkelijk online bestellen, bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Wheelybug Bij Loopwagen Small

  De Wheelybug Bij Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke Wheelybug loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

 • Quick view

  Wheelybug Tijger Loopwagen Small

  De Wheelybug Tijger Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  62,01

 • Quick view

  Wheelybug Biggetje Loopwagen Small

  De Wheelybug Biggetje Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

3 Resultaten