Matrasbeschermer waterdicht

Om jouw matrassen langer mooi te houden, kun je een matrasbeschermer bestellen. Bij Babypark vind je vele matrasbeschermers van verschillende A-merken. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop. Ook voor jouw waterdichte matrasbeschermers zal je slagen bij Babypark. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook waterdichte matrassen van het merk Pretura.

Lees meer...

Hypoallergene waterdichte matrasbeschermer

De Pretura Bedfix 3-D matrasbeschermers waterdicht zijn matrasbeschermers met een speciale 3-D bovenlaag. Deze laag heeft meerdere functies en zorgt voor een droge en hygiënische nacht voor jouw kindje zodat die prettiger slaapt. Door de technieken in dit matras, is er minder kans op adembelemmering wanneer jouw kindje zicht omdraait en de nacht vervolgt op de buik. Omdat het dan dichter met het gezicht bij het matras ligt, is het belangrijk dat dit hygiënisch is. De Pretura Bedfix is hypoallergeen en huidvriendelijke en zacht. Door het ontwerp van de matrasbeschermer waterdicht zorgt het ook voor een optimale drukverdeling. Het matras heeft een goede warmteweerstand en beschikt daarnaast over een ventilerend vermogen. Zo is de matrasbeschermer in elk seizoen in te zetten.

Om de matrasbeschermer ook hygiënisch te houden, is het eenvoudig te wassen op 60 graden. Een praktische matrasbeschermer dat waterdicht is en de slaapsessie van jouw kindje zal bevorderen.

Matrasbeschermers waterdicht bestellen

Bestel jouw matrasbeschermer vandaag nog via de webshop van Babypark. Doe je dit voor 20:00 uur en is de matrasbeschermer op voorraad dan versturen wij het nog dezelfde dag. Zo kan jouw kindje vaak de volgende dag dus al rustiger slapen. Voor alle bestellingen vanaf 20 euro geldt tevens dat wij de bestelling gratis versturen. En door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je de matrasbeschermer tegen de beste prijs in huis haalt. Vind je de matrasbeschermer waterdicht binnen 2 weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen wij het verschil gewoon terug. Even langs komen in een van onze megastores is uiteraard ook altijd een optie. We verwelkomen je graag.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 70 x 150 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u baby rustiger door een optimale drukverdeling. De 3-D bovenlaag zorgt voor een droog en hygiënisch slaapklimaat.

  74,95

  64,95

 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 90 x 200 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u kindje rustiger door een optimale drukverdeling. De 3-D bovenlaag zorgt voor een droog en hygiënisch slaapklimaat.
  79,95
 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 70 x 140 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u baby rustiger door een optimale drukverdeling. De 3-D bovenlaag zorgt voor een droog en hygiënisch slaapklimaat.

  69,95

  64,95

 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 60 x 120 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u baby rustiger door een optimale drukverdeling.
  49,95
 • Quick view

  Damai Molton Hoeslaken Waterdicht 120 x 200 cm

  Met het Damai molton hoeslaken is je matras vrij van vlekken en het is waterdicht, comfortabel en sneldrogend. De molton is gemaakt van opgeruwde katoen en beschikt over een hoekhoogte van 30 cm.
  53,95
5 Resultaten