Peutermatras 70 x 150 cm

Een peuter matras is 70 x 150 cm. Op deze pagina zie je in één oogopslag welke peuter matrassen wij jou kunnen aanbieden. Een goed matras is belangrijk, want deze geeft je kindje een gezonde ondersteuning van nek en rug. Wij verkopen peuter matrassen van echte kwaliteitsmerken.

Lees meer...

Antiallergisch

Veel van onze matrassen hebben antiallergische of antiallergene eigenschappen. Dat betekent dat het matras nauwelijks of geen bacteriën aantrekt waar je kindje allergisch voor kan zijn. Sommige peuter matrassen zijn daarnaast extra luchtdoorlatend, waardoor een ophoping van bacteriën wordt voorkomen. Daarnaast zal je kindje op een luchtdoorlatend peuter matras minder snel zweten. Wordt het peuter matras nat, dan is het ook weer vrij snel droog.

Afritsbaar en uitwasbaar

Wij verkopen ook peuter matrassen met een afritsbare buitenkant. Mocht het matras aan de buitenkant vies worden, dan is het soms al voldoende om de buitenkant uit te wassen. In de meeste gevallen kan de buitenkant – of tijk – worden uitgewassen in de wasmachine.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Matras Moonlight 70 x 150 cm

  Het Matras Moonlight 70 x 150 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een juniorbed. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  59,-

  39,99

 • Quick view

  Babypark Junior Matras 70 x 150 cm

  Het Junior Matras 70 x 150 cm heeft een tijk van tencel en is gevuld met verschillende lagen koudschuim en vering. Hierdoor wordt je kindje perfect ondersteund. Dat zal lekker slapen!

  195,-

  179,-

 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 70 x 150 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 70 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  209,-
 • Quick view

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 150 cm Tijk Wit

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 150 Tijk Wit zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  259,-
 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 150 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 150 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  139,-
 • Quick view

  Matras Celsius Medical 70 x 150 cm Tijk Wit

  Matras Celsius Medical zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  249,-
 • Quick view

  Matras Saffier Pocketvering 70 x 150 cm

  Op dit matras Saffier zal je kindje comfortabel liggen in het 70 x 150 ledikant. Het matras is anti allergisch, beschikt over een matrasdikte van 15 cm en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  199,-

  139,99

 • Quick view

  Topsleep Breeze Matras 70 x 150 cm

  Met een Topsleep Breeze Matras kan je nog jaren vooruit. Dankzij het revolutionaire "dry-feel" ligt dit matras erg comfortabel voor je kindje.
  229,-
 • Quick view

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 160 cm Tijk Wit

  Matras Celsius Spring Medical 70 x 160 cm Tijk Wit zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en voorkomt drukpunten op de rug en het achterhoofd.
  285,-
 • Quick view

  Coming Kids Matras Basis 70 x 150 cm

  Op dit Coming Kids Matras Basis 70 x 150 cm zal je kind comfortabel liggen in het peuterbed. Het matras bestaande uit duurzaam polyetherschuim geeft een goede ondersteuning en gaat jaren lang mee.

  89,-

  80,10

 • Quick view

  Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm

  De Bopita Matras HR-40 Koudschuim 70 x 150 cm is een mooi, stevig en veerkrachtig matras. Het matras is voorzien van een afneembaar tijk zodat deze hoes wasbaar is in de wasmachine.
  99,-
 • Quick view

  Sebra Yomi Matras Stonegrey

  Dit Sebra Yomi Matras Stonegrey is lekker dik en speciaal voor het Sebra Yomi Babybed 60 x 120 cm. Het matrasje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. Bij het matras hoort een afneembare hoes.
  129,95
 • Quick view

  Sebra Harmony Matras Baby & Junior

  Dit Sebra Harmony Matras Baby & Junior is lekker dik en speciaal voor het baby- en juniorbed van Sebra. Het matrasje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en inclusief een verlengstuk en afneembare hoes.

  199,95

  175,-

 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 70 x 150 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.
  79,99
14 Resultaten