Babymoov

Ontspannen, rustige ouders maken hun kinderen het meest gelukkig. Daarom maken de oprichters van Babymoov producten voor de zorg van je kindje die zo goed mogelijk zijn. Elk babymoov product neemt je weer werk uit handen. Dat is weer een zorg minder.

Lees meer...

Handig en gebruiksvriendelijk

De ontwerpers van Babymoov bedenken telkens weer ingenieuze, innovatieve oplossingen die het leven met je kindje stukken comfortabeler maken. Neem als voorbeeld de Babymoov Nutribaby+. Met deze handige keukenmachine bereid je in een mum van tijd een gezonde maaltijd voor je kindje. Met de Babymoov Nutribaby+ pureer je heel gemakkelijk je aardappels, groenten en andere ingrediënten.

Innovatieve Babymoov producten

Babymoov maakt allerlei vernieuwende producten die je heel wat gemak bezorgen. De Babymoov Aquasoft Ligzetel is een handig zitje voor in bad. Dankzij dit zitje kun je je kindje heel gemakkelijk verzorgen. De Babymoov Aquasoft ligzetel past in vrijwel alle kinderbadjes en is ook los in de badkuip te gebruiken. Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Babymoov Twist Speen Medium Flow

  De Babymoov Twist Speen Medium Flow beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Babymoov Twist Squeeze zuigfles en kan worden gebruikt van 3-6 maanden.

  10,90

  7,90

 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.

  37,50

  29,90

 • Quick view

  Babymoov Twist Speen Fast Flow

  De Babymoov Twist Speen Medium Flow beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Babymoov Twist Squeeze zuigfles en kan worden gebruikt vanaf 6 maanden.
  10,90
 • Quick view

  Babymoov Cosymorpho Steunkussen

  Op dit comfortabele Babymoov Cosymorpho Steunkussen zal je kindje heerlijk slapen! Door dit stijlvolle kussen blijft je kindje op zijn of haar rugje liggen en voorkom je het risico van een afgeplat hoofdje.
  38,90
 • Quick view

  Babymoov Baby Doppler Connect

  Met de Babymoov Baby Doppler Connect kan je thuis en onderweg naar de hartslag van je kindje luisteren. Je kan de Doppler al vanaf 12 weken zwangerschap veilig gebruiken en zelfs opnames maken om te delen!

  109,90

  108,15

 • Quick view

  Babymoov Twist Bewaarzakjes 40 Stuks

  In deze Babymoov Twist Bewaarzakjes 40 Stuks kan je eenvoudig moedermelk bewaren, invriezen of verwarmen. De zakjes hebben een inhoud van 175ml en zorgen dat je kindje altijd en overal kan worden gevoed.

  17,90

  12,90

 • Quick view

  Babymoov Foodii Antilek Dop 3 Stuks

  De Babymoov Foodii Antilek Dop 3 Stuks zorgt er voor dat je kindje zelfstandig en zonder te knoeien uit de Foodii fles kan drinken. De dop beschikt over een antilek ventiel en kan na gebruik in de vaatwasser.
  11,50
 • Quick view

  Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger

  De Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger verdeelt essentiële oliën en zorgt op een natuurlijke wijze voor de juiste luchtvochtigheid in de babykamer. De luchtbevochtiger is voorzien van LED-verlichting en maakt geen geluid.

  105,90

  89,-

 • Quick view

  Babymoov Yoo Moov Babyfoon

  Met deze Babymoov Yoo Moov Babyfoon kan je op een afstand je kindje in de gaten houden. De babyfoon beschikt over uitgebreide functies en wordt geleverd inclusief camera en ophangset voor aan de wand.

  199,90

  197,90

 • Quick view

  Babymoov Foodii Starterkit

  Met de Babymoov Foodii Starterkit heb je alles bij de hand om een verse en gezonde maaltijd voor je kindje mee te nemen. De starterkit wordt geleverd met 10 knijpzakjes van 175 ml en verschillende opzetstukken.

  29,99

  24,70

 • Quick view

  Babymoov Squeeze Silicone Lepel

  De Babymoov Squeeze Silicone Lepel sluit dankzij het ontwerp en zachte materiaal perfect aan op het mondje van je kindje. Op die manier kan je hem of haar gemakkelijk en overal vloeibaar voedsel geven.

  10,90

  7,90

 • Quick view

  Babymoov Le Sancy Luiertas Rugzak

  De sportieve Babymoov Le Sancy Luierrugtas is zeer praktisch. Het heeft verschillende vakjes, thermovak en een verschoningsmatje. Door middel van kinderwagenhengels kan het hangen aan de kinderwagen.
  89,90
 • Quick view

  Babymoov Babybols Kit Eetset XXL

  Deze Babymoov Babybols Kit Eetset XXL is erg praktisch wanneer je het eten van je kindje wilt bewaren of vervoeren. De set is inclusief 3 zachte lepels en 12 schaaltjes in verschillende afmetingen.

  28,50

  27,90

37 Resultaten
 1. 1
 2. 2