Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Nijntje 360º Antilek Beker

  De Nijntje 360º Antilek Beker is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt en lekvrij afsluit. De beker is gemaakt van BPA vrij materiaal en te gebruiken vanaf 6 maanden.
  8,99
 • Quick view

  Nijntje Rietjesbeker

  Deze Nijntje Rietjesbeker is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De handige rietjesbeker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 5,59

 • Quick view

  Nijntje Set Links 12 Stuks

  Met de Nijntje Set Links 12 Stuks kan je een lange kinderwagenketting maken waar je kindje onderweg mee kan spelen. De links zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en bevordert de motorische ontwikkeling.

  Normale prijs: 7,32

  Special Price 5,99

 • Quick view

  Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks

  De Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks is ideaal om je kindje makkelijk en veilig mee te voeden. De lepels zijn warmtegevoelig en kleuren geel als het eten te warm is voor je kindje om te eten.
  4,99
 • Quick view

  Nijntje Bewaarbakjes 210 ml 6 Stuks

  Met deze Nijntje Bewaarbakjes 210 ml 6 Stuks kan je zelfgemaakt eten en gezonde snacks bewaren, ontdooien of invriezen. Het handige bewaarbakje is hermetisch afsluitbaar en kan na gebruik in de wasmachine.
  8,99
 • Quick view

  Nijntje Watergevulde Bijtspeeltjes 2 Stuks

  Het Nijntje Watergevulde Bijtspeeltjes 2 Stuks geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  3,99
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Giftset

  De Nijntje Fun At Sea Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. Deze knuffels zijn verpakt in een leuke giftbox. De fun at sea giftset is geschikt voor zowel jongens als meisjes.
  19,95
 • Quick view

  Rubotoys Nijntje Muziek Pad

  De vrolijke Rubotoys Nijntje Muziek Pad daagt je kindje uit om te spelen. Je kindje kan zelf muziek maken en luisteren naar de leuke Nijntje liedjes. Geschikt vanaf 2 jaar en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Nijntje Green Knit 9-vlaks Boxkleed

  Dit Nijntje Green Knit 9-vlaks Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk ook gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan spelen.

  49,95

  34,95

 • Quick view

  Rubotoys Nijntje Stapeltoren

  De vrolijke Rubotoys Nijntje Stapeltoren bestaat uit ringen en balletjes die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  13,99
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffel 32 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Knuffel 32 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Muziekmobiel

  De Nijntje Fun At Sea Muziekmobiel is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden. De muziekmobiel leert je kindje om te leren kijken en volgen. Daarnaast is de muziekmobiel voorzien van een rustgevend melodietje.
  29,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Speelkleed Met Boog

  Op het Nijntje Fun At Sea Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.
  54,95
 • Quick view

  Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Leopard

  Deze Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Leopard is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Fun At Sea Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Zebra

  Deze Nijntje All Over Print Knuffel 23 cm Zebra is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Kiekeboe Knuffel 28 cm

  Deze Nijntje Green Knit Kiekeboe Knuffel 28 cm is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en is wasbaar in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Sparkle Knuffel 23 cm Gold

  Deze Nijntje Sparkle Knuffel 23 cm Gold is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Speelkleed Met Boog

  Op het Nijntje Green Knit Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.
  54,95
 • Quick view

  Childhome Evolu Silicone Placemat

  De Childhome Evolu Silicone Placemat is geschikt voor het Childhome Evolu Eetblad ABS. Door de vormen en he materiaal kunnen bordjes en bekertjes niet worden verschoven en leert je kindje zelfstandig eten.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knuffeldoekje

  Met het Nijntje Fun At Sea Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Teddy Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Teddy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  19,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Giftset

  De Nijntje Green Knit Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. Deze knuffels zijn verpakt in een leuke giftbox en leuk om het als cadeau weg te geven. De knuffeltjes zijn wasbaar.
  19,95
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4