Vtech

Vtech combineert techniek met plezier en leren en verpakt dit in een vrolijk, gebruiksvriendelijk jasje. Leuke eendjes, olifantjes en andere dieren passeren de revue in de collectie van Vtech, maar ook bekende Disney figuren, zoals de altijd vriendelijke Winnie de Poeh siert menig speelgoed van Vtech.

Lees meer...

Voor de ontwikkeling van je kindje

Het bijzondere van dit speelgoed is dat ze allemaal een educatief karakter hebben. Het helpt je kindje bij de ontwikkeling van taal, het herkennen van letters, vormen en cijfers en het ontwikkelen van de fijne motoriek. Spelen met speelgoed van Vtech is dus leuk en leerzaam tegelijkertijd. Speel bijvoorbeeld samen en ontdek de wereld van Vtech. Een ruim assortiment Vtech speelgoed vind je op Babypark.nl in de Vtech online shop.

Vtech webshop

De allerleukste Vtech speeltjes vind je in de Vtech webshop op Babypark.nl tegen scherpe prijzen en soms nog goedkoper dankzij een speciale Vtech aanbieding. Ben je op zoek naar verantwoord speelgoed dan kun je het beste speelgoed van Vtech kopen. Uren speelplezier gegarandeerd!

Lees minder...
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vriendjes Prinses Penny En Eenhoorn

  De Vtech Vrolijke Vriendjes Prinses Penny En Eenhoorn is een vrolijk speeltje waarmee je kindje veel plezier beleeft. Prinses Penny en haar eenhoorn zorgen voor veel speelplezier.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig

  De Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig kan gebruikt worden als een gewone vrachtvliegtuig maar kan ook getransformeerd worden naar een lanceerbaan. Je kindje kan zich uren vermaken!
  26,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Co Stuntshow

  Met de Vtech Toet Toet Auto's Press & Co Stuntshow kan je kindje genieten van gave stunts en vrolijke muziek. De Press & Co stuntshow kan verbonden worden met andere speelsets van Toet Toet Auto's.
  32,95
 • Quick view

  Vtech Ballenpret Schildpad

  Deze grappige Vtech Ballenpret Schildpad draait rondjes en lanceert ballen overal naar toe. Je kindje maakt kennis met verschillende cijfers en kleuren en kan genieten van de vrolijke muziek.
  42,95
 • Quick view

  Vtech Little Love Pop Maak Maartje Beter

  Wat zielig, de Vtech Little Love Pop Maartje is ziek! Je kindje kan Maartje weer beter maken door haar goed te verzorgen met de meegeleverde accessoires. De pop is geschikt vanaf 3 jaar en werkt op 3x AA batterijen.
  49,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Tractor En Dierenkar

  De Vtech Zoef Zoef Dieren tractor en dierenkar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Neem Guusje geit en haar kleintje overal mee naartoe met de tractor. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  26,95
 • Quick view

  Vtech Kruip En Leer Baby Beer

  De Vtech kruip en leer baby beer is een schattige knuffel voor je kindje. Laat de beer samen met je kindje kruipen, spelen en leren op de grond. Geschikt van 9 tot 36 maanden en beschikt over verschillende liedjes.
  32,95
 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes

  Deze Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes zorgen voor veel speel- en spetterplezier in bad. De walvis kan drijven, rondrijden en maakt leuke geluidjes. De zeevriendjes kunnen water spuiten.
  16,95
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Speelmat

  Op deze Vtech Dierenvriendjes Speelmat ligt je kindje lekker zacht en kan het heerlijk spelen. Door te spelen maakt je kindje kennis met verschillende kleuren, vormen en dieren.
  54,95
 • Quick view

  Vtech Rol En Dol Dalmatiër

  Met de vrolijke Vtech Rol En Dol Dalmatiër vermaakt je kindje zich uren. Samen worden ze de beste vriendjes! De hond beweegt met je kindje mee en speelt ondertussen leuke muziek af.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Hondenhok

  Het Vtech Zoef Zoef Dieren hondenhok is een vrolijk speeltje voor je kindje en wordt geleverd inclusief Hero hond. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Vormen Trommel

  De Vtech vormen trommel is een vrolijk speeltje voor je kindje. Je kindje kan zo kennismaken met dieren, vormen en cijfers met behulp van de 5 vormpjes. Geschikt van 12 tot 36 maanden.

  16,95

  12,99

 • Quick view

  Vtech Zing En Speel Piano

  De Vtech zing en speel piano is een mooi instrument voor je kindje om muziek te maken. De piano in de vorm van een zebra is geschikt van 1,5 tot 4 jaar en werkt op batterijen (inbegrepen).
  29,95
 • Quick view

  Vtech MobiGo Adapter

  De Vtech MobiGo Adapter is ideaal wanneer je kindje de Storio2, Storio, MobiGo v2 of MobiGo veel gebruikt. De adapter is ook geschikt voor alle andere VTech producten met een 9V 300mA adapter-aansluiting.
  13,95
 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland

  Het Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland is een vrolijk speeltje voor in bad. Dit avontureneiland bestaat uit vrolijke kleuren en zorgt voor veel spetterplezier. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Reuzenrad

  Het Vtech dierenvriendjes reuzenrad zorgt voor uren plezier dat goed is voor de fijne motoriek van je kindje. Het reuzenrad is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een zuignap voor eenvoudige bevestiging.
  16,95
 • Quick view

  Vtech Baby Telefoontje Roze

  Het Vtech baby telefoontje zorgt voor uren plezier samen met de dierenvriendjes. Je kindje kan cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet op dit telefoontje spelenderwijs ontdekken.
  15,95
 • Quick view

  Vtech Ontdek en Leer Kubus

  De Vtech ontdek en leer kubus bestaat uit zes speelkanten zo leert je kindje elke dag opnieuw ontdekken. De kubus is gemaakt van stevig materiaal en geschikt vanaf 6 maanden.
  26,95
 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vormenkever

  Op avontuur in de natuur met deze vrolijke vormenkever van Vtech. Gedurende het spelen met deze kever leert je kind vormen, cijfers en voorwerpen uit de natuur.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren Kippenhok

  Het Vtech Zoef Zoef dieren kippenhok zorgt voor uren speelplezier. Laat Kim de kip bewegen over de magische sensor om grappige reacties te horen. Geschikt vanaf 1 jaar.
  17,95
 • Quick view

  Vtech Lanceer & Leer Ballenbaan

  Lanceer, rol en leer met deze ballenbaan van Vtech. Kleintjes maken op een interactieve manier kennis met cijfers, muziek, kleuren en dieren.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Dieren Draaibal Roze

  Met de Vtech dieren draaibal laat je jouw kindje achter de bal aan rollen en dollen. De draaibal is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over vormen, kleuren en cijfers dat goed is voor de grove motoriek van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Little Love Kiekeboe Baby

  De Vtech Little Love kiekeboe baby dat uitgerust is met toetsen op haar voeten en buik zorgt voor uren plezier. Speel een kiekeboe spelletje met de pop en luister naar muziek van 5,10 of 15 minuten.
  24,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Timo Tankwagen

  Met deze Vtech Toet Toet auto's Timo tankwagen ga je brandstof in de buurt leveren. De tankwagen is gemaakt van stevig materiaal en wordt geleverd inclusief aanhanger. Geschikt vanaf 1 jaar.
  12,95
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3