Reisbuggy baby

Het grootste voordeel van een buggy ten opzichte van de traditionele kinderwagen, was dat de buggy inklapbaar was. Tegenwoordig hebben veel kinderwagens deze functionaliteit ook maar door het (al dan niet afneembare) liggedeelte blijven ze in totaliteit toch minder compact dan de gemiddelde buggy. De technieken en innovaties zorgen er voor dat je zowel een kinderwagen als buggy eenvoudig meeneemt in de kofferbak van je auto. Bij sommige modellen baby reisbuggy’s is de zitting zelfs als autostoeltje te gebruiken zodat je je kind in een keer van de buggy in de auto zet. Helemaal ideaal wanneer het al slaapt en je je kindje niet wakker hoeft te maken.

Lees meer...

Baby reisbuggy assortiment

Veel moderne reisbuggy’s voor baby’s zijn zo compact in te klappen dat je het gewoon als handbagage mee kan nemen in het vliegtuig wat bijzonder praktisch is. Bij Babypark hebben we verschillende modellen waarbij dat mogelijk is. Tegenwoordig is het proces van het inklappen van een buggy ook vaak heel eenvoudig en kan het vaak met één hand waardoor je jouw andere arm kan gebruiken om je baby vast te houden. Wil je ook een reisbuggy voor je baby kopen, bekijk dan het assortiment van Babypark. Hierin vind je buggy’s van alle bekende merken. Kies je favoriete kleur en uitvoering en bestel eenvoudig en veilig via onze webshop.

Reisbuggy baby online kopen

Plaats je de bestelling van een baby reisbuggy voor 23:59 uur dan zorgen wij er voor dat het nog dezelfde werkdag verzonden wordt. Die bezorging is bij Babypark voor bestellingen vanaf 20 euro zelfs gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om een van onze megastores te bezoeken. Daar vind je onze verkoopspecialisten die jou graag een demonstratie geven van de inklapbaarheid van de verschillende modellen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Greentom Upp Wiegbekleding Orange

  De Greentom Upp Wiegbekleding Orange is perfect om de bestaande bekleding van jouw Greentom buggy te vervangen. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en kan eenvoudig worden bevestigd op het frame.

  209,-

  104,50

 • Quick view

  Joie Tourist™ Buggy

  De Joie Tourist™ Buggy klapt automatisch in wanneer je op de knop drukt en blijft zelfstandig staan. Je kan de praktische buggy verder uitbreiden met de Joie Ramble reiswieg en het Joie Gemm autostoeltje.
 • Quick view

  Joie Pact Buggy

  De Joie Pact Buggy weegt slechts 6 kg en is met één hand in te klappen tot een super compact pakket dat zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig. De buggy wordt geleverd inclusief autostoel adapters.
 • Quick view

  GB Qbit+ All-City Buggy

  De GB Qbit+ All City Buggy heeft 4 wat grotere, enkele wielen. Hierdoor is de buggy makkelijk te besturen, zelfs door krappe bochtjes. De vering op alle wielen zorgt voor een comfortabele wandeling.
  299,95
 • Quick view

  GB Qbit+ All-Terrain Buggy

  De GB Qbit+ All-Terrain Buggy heeft 4 wat grotere dubbele wielen. Hierdoor is de buggy makkelijk te besturen, zelfs door krappe bochtjes. De vering op alle wielen zorgt voor een comfortabele wandeling.

  279,95

  207,78

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black, een compacte buggy.

  Normale prijs: 589,-

  Special Price 509,-

 • Quick view

  GB Qbit+ All-City Buggy Velvet Black

  De GB Qbit+ All-City Buggy Velvet Black heeft 4 wat grotere, enkele wielen. Hierdoor is de buggy makkelijk te besturen, zelfs door krappe bochtjes. De vering op alle wielen zorgt voor een comfortabele wandeling.
  299,95
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White, een compacte buggy.
  639,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Lara 2 Buggy

  De Maxi-Cosi Lara² Buggy is een lichtgewicht en zeer compacte buggy. De buggy kan met één hand in worden geklapt tot een klein pakketje. Je kindje zit comfortabel in een gevoerd zitje met verstelbare rugleuning.

  219,-

  165,-

 • Quick view

  GB Qbit+ All-City Fashion Buggy

  De GB Qbit+ All-City Fashion Buggy heeft 4 wat grotere, enkele wielen. Hierdoor is de buggy makkelijk te besturen, zelfs door krappe bochtjes. De vering op alle wielen zorgt voor een comfortabele wandeling.
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White, een compacte buggy.

  Normale prijs: 589,-

  Special Price 509,-

11 Resultaten
Trustpilot