Reisbuggy baby

Het grootste voordeel van een buggy ten opzichte van de traditionele kinderwagen, was dat de buggy inklapbaar was. Tegenwoordig hebben veel kinderwagens deze functionaliteit ook maar door het (al dan niet afneembare) liggedeelte blijven ze in totaliteit toch minder compact dan de gemiddelde buggy. De technieken en innovaties zorgen er voor dat je zowel een kinderwagen als buggy eenvoudig meeneemt in de kofferbak van je auto. Bij sommige modellen baby reisbuggy’s is de zitting zelfs als autostoeltje te gebruiken zodat je je kind in een keer van de buggy in de auto zet. Helemaal ideaal wanneer het al slaapt en je je kindje niet wakker hoeft te maken.

Lees meer...

Baby reisbuggy assortiment

Veel moderne reisbuggy’s voor baby’s zijn zo compact in te klappen dat je het gewoon als handbagage mee kan nemen in het vliegtuig wat bijzonder praktisch is. Bij Babypark hebben we verschillende modellen waarbij dat mogelijk is. Tegenwoordig is het proces van het inklappen van een buggy ook vaak heel eenvoudig en kan het vaak met één hand waardoor je jouw andere arm kan gebruiken om je baby vast te houden. Wil je ook een reisbuggy voor je baby kopen, bekijk dan het assortiment van Babypark. Hierin vind je buggy’s van alle bekende merken. Kies je favoriete kleur en uitvoering en bestel eenvoudig en veilig via onze webshop.

Reisbuggy baby online kopen

Plaats je de bestelling van een baby reisbuggy voor 23:59 uur dan zorgen wij er voor dat het nog dezelfde werkdag verzonden wordt. Die bezorging is bij Babypark voor bestellingen vanaf 20 euro zelfs gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om een van onze megastores te bezoeken. Daar vind je onze verkoopspecialisten die jou graag een demonstratie geven van de inklapbaarheid van de verschillende modellen.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Joie Tourist™ Buggy

  De Joie Tourist™ Buggy klapt automatisch in wanneer je op de knop drukt en blijft zelfstandig staan. Je kan de praktische buggy verder uitbreiden met de Joie Ramble reiswieg en het Joie Gemm autostoeltje.
  269,-
 • + Gratis parasol
  Quick view

  Nuna TRVL Buggy

  De Nuna TRVL Buggy is met een druk op de knop in- en uitklapbaar en weegt slechts 6,5 kg. Zo kan je altijd direct op pad met je kindje! De buggy is praktisch in gebruik. Voorzien van een stijlvol design.

  Normale prijs: 399,-

  Special Price 339,-

 • Quick view

  Greentom Upp Reversible Seat Set Orange

  De Greentom Upp Reversible Seat Set Orange is eenvoudig schoon te maken. De set bestaat uit de Reversible zitting, voetensteun additioneel frame, zonnekap en mandje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  129,-
 • Quick view

  Chicco Liteway 4 Buggy

  De stijlvolle Chicco Liteway 4 Buggy is ideaal wanneer je eropuit wilt met je kindje. De buggy is geschikt voor kinderen tot 22 kg en is eenvoudig in te klappen. Wordt geleverd inclusief regenscherm en zonnekap.

  Normale prijs: 169,99

  Special Price 125,-

 • Quick view

  Greentom Upp Wiegbekleding Orange

  De Greentom Upp Wiegbekleding Orange is perfect om de bestaande bekleding van jouw Greentom buggy te vervangen. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en kan eenvoudig worden bevestigd op het frame.

  209,-

  104,50

 • Quick view

  Greentom Upp Reversible Seat Set Sand

  De Greentom Upp Reversible Seat Set Sand is eenvoudig schoon te maken. De set bestaat uit de Reversible zitting, voetensteun additioneel frame, zonnekap en mandje. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  139,-
 • Quick view

  Greentom Upp Reversible Seat Set Red

  De Greentom Upp Reversible Seat Set Red is eenvoudig schoon te maken. De set bestaat uit de Reversible zitting, voetensteun additioneel frame, zonnekap en mandje. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  139,-
 • + Incl. autostoelje
  Quick view

  Maxi-Cosi Lara 2 Buggy + Cabriofix I-Size Autostoeltje Essential Graphite

  De Maxi-Cosi Lara 2 Buggy + Cabriofix I-Size Autostoeltje Essential Graphite is een compleet reissysteem die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Het autostoeltje is geschikt tot 12 maanden en de buggy tot max. 22 kg.
  389,99
 • Quick view

  Joie Pact Buggy

  De Joie Pact Buggy weegt slechts 6 kg en is met één hand in te klappen tot een super compact pakket dat zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig. De buggy wordt geleverd inclusief autostoel adapters.

  Normale prijs: 225,-

  Special Price 199,95

 • Quick view

  GB Qbit+ All-City Buggy

  De GB Qbit+ All City Buggy heeft 4 wat grotere, enkele wielen. Hierdoor is de buggy makkelijk te besturen, zelfs door krappe bochtjes. De vering op alle wielen zorgt voor een comfortabele wandeling.

  279,95

  239,-

 • Quick view

  GB Qbit+ All-City Fashion Buggy

  De GB Qbit+ All-City Fashion Buggy heeft 4 wat grotere, enkele wielen. Hierdoor is de buggy makkelijk te besturen, zelfs door krappe bochtjes. De vering op alle wielen zorgt voor een comfortabele wandeling.
  289,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy Black, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 Buggy 2-in-1 White, een compacte buggy.

  639,-

  619,-

 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White

  Een buggy die te gebruiken is vanaf de geboorte en met één hand in en uit te klappen is, dat is de droom van iedere ouder. Deze droom wordt werkelijk in de Babyzen Yoyo2 0 Mnd Buggy White, een compacte buggy.

  639,-

  557,10

14 Resultaten
Trustpilot