Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slaaptrainer baby

Tijd is een heel abstract begrip voor kinderen. Met een slaaptrainer voor je kind help je het om meer tijdsbesef te krijgen. Zo weet het wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het tijd is om op te staan zonder klok te kunnen kijken. Bij Babypark hebben we verschillende leuke wekkers die dit om een originele wijze duidelijk maken. Alle slaaptrainers zijn van gerenommeerde merken en worden door onze laagsteprijsgarantie aangeboden tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment slaaptrainer

De meeste slaaptrainers hebben een digitaal display maar we hebben ook slaaptrainers van het merk Wunders die het op analoge en digitale wijze laten zien. Dit helpt later ook bij het klokkijken. Slaaptrainers worden gebruikt wanneer kinderen nog niet klok kunnen. De slaaptrainer maakt naast de tijdsweergave ook op een andere wijze duidelijk wanneer het tijd is om op te staan of te gaan slapen. Bij de wekkers van Wunders gebeurt dat door het hoofdje van een dier dat op de wekker zit: Zijn de oogjes van het hoofdje open dan is het tijd om uit bed te gaan, zijn ze gesloten dan is het tijd om te slapen. Bij andere slaaptrainers wordt vaak gebruik gemaakt van kleuren. Een blauw display staat dan bijvoorbeeld voor de nacht en geel voor dag. Ook kunnen er geluidjes worden afgespeeld wanneer het tijd is om op te staan. Bekijk alle leuke opties in ons assortiment.

Online bestellen slaaptrainer baby

Bestel je via Babypark dan heb je de gewenste slaaptrainer snel in huis. Bestel je voor 20:00 uur (vaak zelfs voor 23:59 uur) dan verzenden we nog dezelfde werkdag mits op voorraad. Bestellingen van in totaal 20 euro of meer worden gratis verzonden. Je kunt de leuke slaaptrainers voor je kind ook bekijken in een van onze megastores. De adresgegevens vind je terug op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

13 producten

Populariteit
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader