Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slaapwekker

Om je kindje te leren wanneer het tijd is om op te staan of juist te gaan slapen, biedt een slaaptrainer uitkomst. De slaaptrainer laat op een visuele wijze zien wanneer het bedtijd is en wanneer het tijd is om op te staan zonder dat je kindje de abstracte cijfers hoeft te begrijpen. Voor een slaapwekker voor je kind kun je uiteraard ook prima terecht bij Babypark. In ons ruime assortiment baby artikelen hebben we ook verschillende slaapwekkers beschikbaar. Net als de andere artikelen zijn ook de slaapwekkers gedekt door onze laagsteprijsgarantie zodat je altijd de scherpste prijs betaalt.

Lees meer...

Assortiment slaaptrainer wekker

Bij Babypark hebben we verschillende leuke slaaptrainer wekkers beschikbaar. Zo zijn er modellen met een digitaal display wat van kleur verandert om het verschil tussen slaaptijd en tijd om op te staan te tonen. Zo is blauw vaak de tijd om te slapen en geel om op te staan. Ook hebben we een slaapwekker met zowel een analoge tijd als digitale tijd. Met een leuk dierenhoofdje wordt dan aangegeven wanneer het slaaptijd is doordat de oogjes gesloten of geopend zijn. Sommige slaapwekkers kunnen ook een muziekjes afspelen om je kindje te doen ontwaken en aan te geven dat het uit bed mag.

Online bestellen slaapwekker

Kies welke slaapwekker voor jouw kind het meest geschikt is en bestel vandaag nog. Doe je dat voor 20:00 uur (vaak zelfs 23:59 uur) dan verzenden we het nog dezelfde werkdag en heb je het de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf 20 euro worden altijd gratis verzonden. Langskomen bij een van onze uitgebreide megastores in Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt daar het assortiment met eigen ogen komen bekijken. Een overzicht met adresgegevens vind je ook op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

12 producten

Populariteit
Filteren

12 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader