Skelter

Buiten spelen heeft een goede invloed op kinderen. Het is onmisbaar voor hun ontwikkeling. Buitenspelen wordt nog leuker met aantrekkelijk buitenspeelgoed. Een mooie skelter bijvoorbeeld, waarmee je kind naar hartenlust kan crossen. Het beleeft er de leukste avonturen mee. Bekijk op deze pagina alle skelter.

Lees meer...

Skelters voor de allerkleinsten

Hoe jong je kind ook is, het is al vrij snel oud genoeg voor een skelter. Zelfs een kind van 2 jaar kan al in een skelter rijden. Sommige skelters zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot 5 jaar, andere van 3 tot 8 jaar. Specifieke details als deze vind je terug in de productbeschrijvingen.

Goede kwaliteit

Je kind zal misschien wilde capriolen uithalen met een skelter. Het zal lekker hard om de bocht scheuren en soms per ongeluk ergens tegenaan botsen. De skelter voor je kind moet dus tegen een stootje kunnen. Daarom krijg je op de meeste skelters maar liefst 5 jaar garantie.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Berg Duwstang Voor Go² Loopfiets

  De Berg Duwstang Voor Go² Loopfiets is een praktisch item bij de betreffende loopfiets. Het is eenvoudig te monteren en je kind je heeft er echt geen hinder van. Het voorkomt dat je veel moet bukken om je kind voorruit te krijgen.
  25,-
 • Quick view

  Berg Draagband Voor Go² Loopfiets

  De Berg Draagband Voor Go² Loopfiets is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Wanneer je het eromheen bevestigd dan kan je het eenvoudig optillen en de band over je schouder heen hangen. Erg handig en makkelijk!
  10,-
 • Quick view

  Berg Safety Flag Voor Go² Loopfiets

  De Berg Safety Flag Voor Go² Loopfiets is een handig item om bij dit loopfietsje aan te schaffen. Wanneer je het eromheen bevestigd dan kan je het eenvoudig optillen en de band over je schouder heen hangen. Erg handig en makkelijk!
  12,50
 • Quick view

  Berg Fendt BFR Skelter

  Beleef de spannendste avonturen met de Berg Fendt BFR Skelter! De stoere skelter is uitgevoerd in een ‘tractor look’, kan zowel vooruit- als achteruit rijden en heeft een achteruittraprem. Geschikt vanaf 5 jaar.
  679,-
4 Resultaten