Tienerkamer Brent Wit

Tienerkamer Brent Wit heeft een mooie, tijdloze uitstraling. De witte kleur van de meubels geven de kamer veel vrolijkheid. Dankzij deze neutrale kleur zijn de Brent Wit kast, het ledikant en het bureau ook bijna overal mee te combineren.

Lees meer...

Opbergruimte

De Brent Wit tienerkamer is van alle gemakken voorzien. Neem de Brent Wit kast. Hierin kun je veel spulletjes kwijt. Het Brent Wit ledikant heeft een ruime ledikantlade, die ook veel opbergruimte biedt. Deze lade zit meestal bij de aankoop van het ledikant inbegrepen. Lees voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijvingen.

Opvallende details van Brent Wit meubels

Aan de lades van de Brent Wit kast, het nachtkastje en het bureau zitten mooie, grote handgrepen. Deze handgrepen zijn van metaal en geven de kamer extra sfeer. Bestel de Brent Wit kinderkamer online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Brent Kinderkamer Wit | Bed 90 x 200 cm + Kast 2-Deurs

  De Kidsmill Brent Kinderkamer Wit is een kwalitatieve en hoogwaardige kinderkamer, afgewerkt in een witte kleur. De kinderkamer kan voor jongens en meiden en oogt lekker stoer! Het is gemaakt van plaatmateriaal.

  818,99

  749,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill Brent Nachtkastje Wit is ideaal om naast het bed te zetten, zodat je er iets op kunt zetten. Het kastje is uitgerust met 2 laden en een groot bovenblad dat gemaakt is van stevig materiaal.

  197,99

  179,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Kledingkast 3-Deurs Wit

  De Kidsmill Brent Kledingkast 3-Deurs Wit is een praktische en ruime kledingkast, passend bij de meubels van Brent Wit. De lades en deuren beschikken over soft-closing systeem en de lak is gemaakt.

  681,99

  619,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Kledingkast 2-Deurs Wit

  Een praktische en ruime kledingkast in de kleur wit, passend bij de meubels van Brent Wit. De lade en deuren beschikken over soft-closing systeem en de lak is gemaakt van krasbestendig materiaal.

  483,99

  439,99

 • Quick view

  Kidsmill Brent Wit Bed 90 x 200

  Dit Kidsmill Brent Wit Bed 90 x 200 biedt alle mogelijkheden voor een comfortabele nachtrust. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat tevens goedgekeurd is volgens de Europese Veiligheidsnormen.

  340,99

  309,99

5 Resultaten
Trustpilot