Vipack Kinderkamer Erik
7 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Erik Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Erik Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat zich kenmerkt aan het verticale reliëfstructuur op de fronten. Dit bed kan met verschillende stijlen gecombineerd worden. Het wordt geleverd exclusief lattenbodem.
  365,-
 • Quick view

  Vipack Erik Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Erik Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast van MDF waarvan de deurfronten beschikken over reliëfstructuur. De deuren zijn voorzien met soft-close systeem wat het behoud van de kast is.
  891,-
 • Quick view

  Vipack Erik Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Erik Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast van MDF waarvan de deurfronten beschikken over reliëfstructuur. De deuren zijn voorzien met soft-close systeem wat het behoud van de kast is.
  1.118,-
 • Quick view

  Vipack Erik Bureau Wit

  Het Vipack Erik Bureau Wit is een kwalitatief MDF met grenen bureau wat beschikt over een opbergkastje onder het bureaublad. De deur van dit kastje beschikt over soft-closing. Het is een handig meubel in de kinderkamer.

  570,-

  461,02

 • Quick view

  Vipack Erik Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Erik Bedlade Wit 90 x 200 cm is een handige lade wat precies past onder het eenpersoonsbed van deze serie. Het kost geen extra ruimte waardoor het praktisch is. Het is gemaakt van MDF met grenenhout.
  260,-
 • Quick view

  Vipack Erik Nachtkastje Wit

  Het Vipack Erik Nachtkastje Wit is een kwalitatief meubel wat beschikt over een opbergvak met daaronder een opbergvak wat is afgesloten met een deur. Het meubel is gemaakt van MDF en is praktisch naast het bed.

  174,-

  130,-

 • Quick view

  Vipack Erik Boekenkast Wit

  De Vipack Erik Boekenkast Wit is een kwalitatieve kast wat beschikt over vier opbergvakken met daaronder een opberglade. Het is een praktische kast en biedt extra opbergruimte in de kinderkamer.

  559,-

  452,12

7 Resultaten
Trustpilot