7 Resultaten
 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.
  10,95
 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Verlengdeel Zwart 58 cm

  Het Kidsriver Connect Safety Verlengdeel Zwart 58 cm is ideaal voor het verlengen van het Kidsriver Connect Safety hekje. Het verlengdeel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te monteren.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  BabyDan Premier Verlengdeel Zilver 14 cm

  Het BabyDan Premier Verlengdeel Zilver 14 cm is ideaal voor het verlengen van de BabyDan Premier. Het verlengdeel is gemaakt van stevig materiaal. Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.
  21,45
 • Quick view

  BabyDan Premier Drempel

  De BabyDan Premier Drempel is een ideale accessoire voor het traphekje Premier van Babydan. De stevige drempel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkleint de kans op struikelen over het traphekje.
  11,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  Babydan Guard Me Verlengstuk

  Met dit Babydan Guard Me Verlengstuk kan je het Babydan Guard Me Traphekje verlengen tot 113,5 cm. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.

  29,-

  25,95

7 Resultaten
Trustpilot