8 Resultaten
 • Quick view

  BabyDan Premier Verlengdeel 14 cm Zwart

  Het BabyDan Premier Verlengdeel 14 cm Zwart is ideaal voor het verlengen van de BabyDan Premier. Het verlengdeel is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal. Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.
  17,-
 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.
  12,50
 • Quick view

  Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing

  De Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing is een perfecte uitkomst wanneer je geen muur hebt om het traphekje aan te bevestigen. De set is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Avant of Accent traphekjes.
  29,95
 • Quick view

  Lascal Muur Installatie Kit White

  De Lascal Muur Installatie Kit White is een perfecte uitkomst wanneer je een traphekje of sluitstrip op de muur wilt monteren. De kit is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Assure, Accent en Avant traphekjes.
  29,95
 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Verlengdeel Zwart 58 cm

  Het Kidsriver Connect Safety Verlengdeel Zwart 58 cm is ideaal voor het verlengen van het Kidsriver Connect Safety hekje. Het verlengdeel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te monteren.

  26,-

  19,95

 • Quick view

  BabyDan Y-Spoel / Spindel

  Dankzij het BabyDan Y-Spoel / Spindel kan je nu eenvoudig het BabyDan Premier Klemhekje bevestigen tussen een muur en balustrade. De spoel is voorzien van een zacht plastic laagje en wordt geleverd per 2 stuks.
  12,95
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  BabyDan Premier Gate Verlengstuk

  Met het BabyDan Premier Gate Verlengstuk kun je het BabyDan Premier Klemhekje verlengen naar elke gewenste breedte. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren.
  17,-
8 Resultaten