babynestje

Cam Cam babynestjes

 

Geef je kindje een comfortabel Cam Cam babynestje. In zo’n nestje voelt je baby zich heel geborgen. De meeste Cam Cam babynestjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit materiaal is heel gezond en voelt ook lekker zacht aan voor je kindje. Verder bevatten babynestjes van Cam Cam alleen natuurlijke kleurstoffen. De vulling van vrijwel elk Cam Cam babynestje is van polyester. Je kunt het babynestje al vanaf de geboorte gebruiken. Door aan de touwtjes te trekken, maak je het nestje nog iets kleiner.

Lees meer...

Overal te gebruiken

Babynestjes van Cam Cam zijn overal te gebruiken. Je legt het nestje bijvoorbeeld neer in de kinderbox, zodat je baby een comfortabel en geborgen plekje heeft om te slapen. Neem je je baby mee op visite, dan kun je overal heel eenvoudig een plekje creëren waar je baby kan slapen. Een babynestje van Cam Cam is ook heel gemakkelijk te vervoeren.

De stijl van een Cam Cam babynestje

Cam Cam babynestjes zijn gemaakt van mooie stofjes in zachte kleuren. Sommige stofjes zijn bedrukt met leuke dessins. Het doel van het Deense label Cam Cam is om een kalme en harmonieuze omgeving te creëren voor kinderen. Cam Cam babynestjes en andere Cam Cam producten zijn dan ook uitgevoerd in stofjes van zachte kleuren. De stijl is zowel Frans als Japans. Het heeft een vleugje van de Japanse cultuur en is tegelijkertijd ook geïnspireerd door de Franse verfijndheid. Alle Cam Cam producten zijn onderling goed met elkaar te combineren. Het is dan ook leuk om naast een Cam Cam nestje voor je baby ook nog andere Cam Cam producten te kopen. Bekijk onze Cam Cam merkenpagina voor ons complete assortiment van Cam Cam. Een babynestje van Cam Cam en andere items van Cam Cam bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Lierre Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.

  133,-

  129,-

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Green Leaves Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  133,-
 • Quick view

  Cam Cam Fawn Babynestje

  In het stijlvolle Cam Cam Fawn Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.

  133,-

  113,-

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Babynest Cover Cream

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Babynest Cover Cream is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynestje te personaliseren.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Poppies Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  133,-
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Babynestje

  In het Cam Cam Windflower Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  133,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Babynest Cover Green

  De Cam Cam Copenhagen Leaves Babynest Cover Green is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynestje te personaliseren.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Babynestje Grey

  In het Cam Cam Wave babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje aan.
  133,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Babynest Cover

  De Cam Cam Copenhagen Poppies Babynest Cover is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynestje te personaliseren.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Babynest Cover

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Babynest Cover is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynestje te personaliseren.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Babynest Cover

  De Cam Cam Copenhagen Forest Babynest Cover is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynestje te personaliseren.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Baby Nest Cover Rose

  De Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Baby Nest Cover Rose is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynest te personaliseren.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Babynestje

  In het Cam Cam Copenhagen Forest Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.

  133,-

  83,79

13 Resultaten
Trustpilot