Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babynestjes

Cam Cam babynestjes

 

Geef je kindje een comfortabel Cam Cam babynestje. In zo’n nestje voelt je baby zich heel geborgen. De meeste Cam Cam babynestjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit materiaal is heel gezond en voelt ook lekker zacht aan voor je kindje. Verder bevatten babynestjes van Cam Cam alleen natuurlijke kleurstoffen. De vulling van vrijwel elk Cam Cam babynestje is van polyester. Je kunt het babynestje al vanaf de geboorte gebruiken. Door aan de touwtjes te trekken, maak je het nestje nog iets kleiner.

Lees meer...

Overal te gebruiken

Babynestjes van Cam Cam zijn overal te gebruiken. Je legt het nestje bijvoorbeeld neer in de kinderbox, zodat je baby een comfortabel en geborgen plekje heeft om te slapen. Neem je je baby mee op visite, dan kun je overal heel eenvoudig een plekje creëren waar je baby kan slapen. Een babynestje van Cam Cam is ook heel gemakkelijk te vervoeren.

De stijl van een Cam Cam babynestje

Cam Cam babynestjes zijn gemaakt van mooie stofjes in zachte kleuren. Sommige stofjes zijn bedrukt met leuke dessins. Het doel van het Deense label Cam Cam is om een kalme en harmonieuze omgeving te creëren voor kinderen. Cam Cam babynestjes en andere Cam Cam producten zijn dan ook uitgevoerd in stofjes van zachte kleuren. De stijl is zowel Frans als Japans. Het heeft een vleugje van de Japanse cultuur en is tegelijkertijd ook geïnspireerd door de Franse verfijndheid. Alle Cam Cam producten zijn onderling goed met elkaar te combineren. Het is dan ook leuk om naast een Cam Cam nestje voor je baby ook nog andere Cam Cam producten te kopen. Bekijk onze Cam Cam merkenpagina voor ons complete assortiment van Cam Cam. Een babynestje van Cam Cam en andere items van Cam Cam bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

Populariteit
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader