Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babynestjes

Sleepyhead babynestjes

 

Een Sleepyhead babynestje geeft je kindje een gevoel van geborgenheid. Daarnaast is een babynestje van Sleepyhead gemaakt van materialen die heel comfortabel aanvoelen voor je kindje. De meeste Sleepyhead babynestjes zijn te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 9 maanden oud is. Onze Sleepyhead babynestjes zijn verkrijgbaar in verschillende stofjes. Je kunt dus zelf kiezen welk stofje jij het mooiste vindt.

Lees meer...

Veilig Sleepyhead nestje voor je baby

Ontwerpers hebben zoveel mogelijk gedaan om de veiligheid van een Sleepyhead nestje voor je baby te vergroten. Het materiaal van het babynestje is bijvoorbeeld ademend. Dat is niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler. Door de luchtdoorlaatbaarheid zal je kindje minder snel in het babynestje gaan transpireren. Verder heeft het materiaal van een Sleepyhead babynestje ook antibacteriële en antischimmel eigenschappen. Dit betekent dat het babynestje niet zo snel stoffen zal bevatten die bij je kindje een eventuele allergische reactie kunnen oproepen. Voor de veiligheid is het altijd wel het beste om het babynestje altijd onder toezicht te gebruiken.

Gebruiksvriendelijkheid van een Sleepyhead babynestje

De hoes van een Sleepyhead babynestje is in de meeste gevallen afneembaar. Je kunt deze meestal gewoon uitwassen in de wasmachine. Dat is ideaal, want de hoes kan al gauw vies worden. Het is vaak ook mogelijk om een extra hoes bij het babynestje van Sleepyhead aan te schaffen. Als je het babynestje vaak gebruikt, is het fijn om een extra hoes te hebben. Is de originele hoes in de was, dan kun je de extra hoes gebruiken. Het Sleepyhead babynestje van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen het babynestje van Sleepyhead zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van het nestje kunt genieten. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...

Filters

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Oval loader