babynestje

Najell babynestjes

 

Najell babynestjes zijn heel praktisch in gebruik. Dankzij het babynestje kun je je kindje gemakkelijk verplaatsen en hoef je je kindje niet wakker te maken. Zo is het Najell babynestje bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken in de reiswieg van de kinderwagen. Is je kindje in slaap gevallen tijdens de wandeling? Dan til je je kindje met babynestje en al zó naar binnen en kan je kindje lekker verder slapen. We raden je aan om het Najell babynestje alleen onder toezicht te gebruiken.

Lees meer...

 

Kies de juiste accessoires

Met de verkrijgbare accessoires heb je nog meer plezier van het praktische Najell babynestje. Zowel het Najell babynestje als de verkrijgbare accessoires zijn erg leuk om te vragen of te krijgen als kraamcadeau. Babynestjes zijn gemakkelijk op te bergen en zijn daarom ideaal om mee te nemen voor onderweg of op visite.

 

Kies je favoriete kleur & bestel online

Zowel de Najell babynestjes als de verkrijgbare accessoires zijn eenvoudig online te bestellen via deze pagina. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je nog meer informatie. Ben je overtuigd? Plaats dan je bestelling op Babypark.nl zodat wij het babynestje gratis en zo snel mogelijk bij jou thuis kunnen bezorgen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Najell SleepCarrier Wind Cover Evening Blue

    De Najell SleepCarrier Wind Cover is een ideale accessoire voor jouw Najell Sleepcarrier Babynest wanneer je er met je kindje op uit gaat. De wind cover beschermt je kindje en is eenvoudig te bevestigen.
    59,-
1 Resultaten