babynestje

Done by Deer babynestjes

 
Babynestjes zijn in Zweden enorm populair. Niet zo gek dus dat het Zweedse merk Done by Deer als één van de eerste merken babynestjes in de Nederlandse markt introduceerde. En met succes! De babynestjes zijn inmiddels ook in Nederland favoriet bij veel ouders. Een babynestje geeft je kindje overal een geborgen gevoel. We raden je aan om het babynestje alleen onder toezicht te gebruiken.

Lees meer...

Babynestjes met een vrolijk design

De babynestjes van Done by Deer zijn verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren met een vrolijk design. Sommige uitvoeringen zijn meer geschikt voor een jongen en andere voor een meisjes. Voor de aanstaande ouders die het geslacht van hun baby nog niet weten zijn er ook unisex kleuren aan het Done by Deer assortiment toegevoegd.

Shop eenvoudig online

Done by Deer babynestjes zijn net zoals de andere producten van dit merk eenvoudig online te bestellen via Babypark.nl. Alle bestellingen vanaf €20,- worden bovendien gratis thuisbezorgd. Dat is nog eens relaxed je babyuitzet bij elkaar shoppen! Een Done by Deer babynestje is overigens erg geschikt om te geven als kraamcadeau.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Done By Deer Confetti Cozy Babynest

  In het stijlvolle Done By Deer Confetti Cozy Babynest geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.

  119,95

  69,95

 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynest Dreamy Dots

  In het Done By Deer Cozy Balloon Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  99,95
 • Quick view

  Done by Deer Cozy Raffi Babynestje

  Met dit Done by Deer Cozy Raffi Babynestje creëer je een knusse omgeving voor je kindje. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de reiswieg van de kinderwagen of in het ledikant van je kindje.

  119,95

  101,96

3 Resultaten
Trustpilot