Doomoo babynestjes

 

Een Doomoo babynestje voelt heerlijk zacht aan voor je kindje. Zachtheid is een belangrijk speerpunt van de ontwerpers. De naam Doomoo is afgeleid van de Franse woorden ‘doux’ en ‘mou’, die ‘zacht’ en ‘flexibel’ betekenen. Een Doomoo nestje voelt voor je baby niet alleen comfortabel aan, maar geeft de kleine ook geborgenheid. Juist daarom is een babynestje van Doomoo heel fijn om te gebruiken. Je legt het bijvoorbeeld thuis in de kinderbox. Je neemt het babynestje ook heel gemakkelijk mee als je bij mensen op bezoek gaat. Doomoo babynestjes zien er heel leuk uit en zijn vaak gemaakt van stofjes met leuke dessins. Veel babynestjes zijn te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 8 maanden oud is. Meer informatie vind je in de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

De veiligheid van een Doomoo nestje voor je baby

De veiligheid van je kindje is natuurlijk heel belangrijk. Om de veiligheid te vergroten, heeft het babynestje rondom het hoofdje ademend 3D-materiaal. Veel Doomoo babynestjes zijn voorzien van een gordel, zodat je kindje in het Doomoo babynestje heel stevig vastzit. De gordel is niet in elke fase nodig en is dan ook te verwijderen. Verder bevat een Doomoo nestje voor je baby geen koordjes of andere kleine onderdelen die onveilig kunnen zijn.

Doomoo babynestje met afneembare hoes

De hoes van een Doomoo babynestje is meestal afneembaar. Vaak is deze hoes uitwasbaar op 30 graden. De hoes bestaat over het algemeen uit 95% biologisch katoen en 5% elasthan. Biologisch katoen voelt heel prettig aan voor je kindje. De vulling van een Doomoo babynestje is van polyester. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een babynestje van Doomoo online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Wij bezorgen jouw bestelde babynestje van Doomoo zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou heel goed uitkomt.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Dog Cocoon Babynestje Blue

  Het Doomoo Dog Cocoon Babynestje Blue is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel, waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.
  75,-
 • Quick view

  Doomoo Chine Cocoon Babynestje White

  Het Doomoo Chine Cocoon Babynestje White is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel, waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.
  75,-
 • Quick view

  Doomoo Lollypop Cocoon Babynestje Pink

  Het Doomoo Lollypop Cocoon Babynestje Pink is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel, waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.
  75,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Classic Babynestje Grey

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Classic Babynestje Grey is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het praktische babynestje heeft een afneembare gordel.
  75,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel.
  75,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Bear Babynestje Antra

  Het Doomoo Cocoon Bear Babynestje Antra is gemaakt van zacht, biologisch katoen en heeft ademend materiaal rond het hoofd. Het babynestje heeft een afneembare gordel waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.
  75,-
6 Resultaten