Puckababy inbakerdoeken

Een Puckababy inbakerdoek geeft je kindje geborgenheid en een goede nachtrust. In ons assortiment vind je verschillende Puckaby inbakerdoeken voor diverse leeftijden. De Puckababy® The Original Piep is geschikt voor de eerste drie maanden. Daarna is de Puckababy® The Original Mini te gebruiken, totdat je kindje een half jaar oud is.

Lees meer...

Hoe een Puckababy inbakerdoek werkt

Een Puckababy inbakerdoek is een uitkomst voor een baby die onrustig is, veel huilt en maar moeilijk in slaap valt. De onderkant van een Puckababy inbakerdoek bestaat uit een soort zakje voor de beentjes. De bovenkant wikkel je om het lichaam van je kindje heen. Veel artsen raden het al te strak inbakeren af en bevelen een Puckababy inbakerdoek aan. Een Puckababy inbakerdoek biedt voldoende geborgenheid, maar zit niet té strak om het lichaam van je kindje heen.

Puckababy inbakerdoek als slaapzak

Veel Puckababy inbakerdoeken hoef je niet per se te gebruiken om je kindje mee in te bakeren. Je kunt deze vaak ook als slaapzakje gebruiken. In de Puckakaby Original Mini zitten bijvoorbeeld armsgaten die je kunt gebruiken als je de Puckababy inbakerdoek als slaapzak wilt gebruiken. Dit is ideaal om het inbakeren af te bouwen en de overstap van inbakerdoek naar slaapzak te verkleinen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  49,95

  49,46

 • Quick view

  Puckababy The Original Mini Teddy 3-6 Mnd

  Met de Puckababy The Original Mini Teddy 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een heerlijk geborgen gevoel.

  64,95

  49,46

 • Quick view

  Puckababy The Original Piep Teddy 0-3 Mnd

  Met de Puckababy The Original Piep Teddy 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en houdt je kindje heerlijk warm.
  54,95
4 Resultaten
Trustpilot