Jollein kruikenzak

Maak jouw kruik compleet met een Jollein kruikenzak. Onze Jollein kruikenzakken zien er heel sfeervol uit en passen perfect bij de meeste hedendaagse babykamers. Vrijwel elke Jollein kruikenzak maak je dicht met behulp van een lintje. Zo’n lintje maakt van de kruikenzak een mooie blikvanger. Onze Jollein kruikenzakken zijn mooi te combineren met andere Jollein producten die dezelfde sfeer ademen. Een kruikenzak van Jollein is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Lees meer...

De voordelen van een gebreide Jollein kruikenzak

Veel van onze Jollein kruikenzakken zijn gebreid. Dat is niet voor niets. Een gebreide kruikenzak ziet er niet alleen heel fraai uit, maar heeft ook een functie. Gebreide stoffen houden de warmte beter vast. Voor een kruik is dat natuurlijk heel fijn. Zo blijft de kruik langer warm. Een gebreide kruikenzak van Jollein is dan ook een echte aanrader!

Over Jollein

Jollein is een superleuk merk van babykamertextiel en babykameraccessoires. Van heerlijke zachte en warme Jollein dekentjes tot schattige, comfortabele kinderfauteuils … je vindt het allemaal in onze webshop. Ook onze uitgebreide collectie hydrofiele doeken van Jollein is de moeite waard om te bekijken. Zoek een aantal mooie, zachte hydrofiele doeken met leuke prints uit voor je kindje. Je gebruikt deze de hele dag door en zult hier veel plezier aan beleven! Onze Jollein kruikenzakken en andere producten van Jollein zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten. Als jij jouw gewenste Jollein kruikenzak en andere items van Jollein vandaag nog vóór 20.00 uur bestelt en ook meteen betaalt, bezorgen wij deze morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn. Bij besteding van €20,- of meer betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Badstof Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Badstof Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  4,95
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Bliss Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  13,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein River Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  13,95
3 Resultaten