Meyco kruikenzakken

Maak jouw kruik compleet met een Meyco kruikenzak. Een Meyco kruikenzak voorkomt dat de kruik te heet wordt en jij je hieraan brandt. Verder ziet een Meyco kruikenzak er ook heel leuk uit. Wij verkopen Meyco kruikenzakken in allerlei kleuren, vaak met eenvoudige, stijlvolle motiefjes. Lees meer...

Veilig genieten van een kruik

Een kruik is fijn om het bedje van je kindje warm te maken. Een Meyco kruikenzak zorgt voor een veilig gebruik van de kruik. Het fijne van een Meyco kruikenzak is dat deze de warmte goed vasthoudt. Dat is ideaal, want zo kun je lang genieten van de warmte.

Het gebruiksgemak van Meyco kruikenzakken

Een Meyco kruikenzak past meestal aan een standaard formaat kruik. Meestal is een Meyco kruikenzak te sluiten met behulp van een lintje. Wordt de kruikenzak vies, dan was je deze gemakkelijk uit in de wasmachine. Meyco kruikenzakken bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de Meyco kruikenzakken bij je thuis.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Mini Relief Kruikenzak

  Met de Meyco Mini Relief Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak is stijlvol, voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  11,95
 • Quick view

  Meyco Snake Kruikenzak

  Met de Meyco Snake Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.

  7,95

  5,57

 • Quick view

  Meyco Herringbone Kruikenzak

  Met de Meyco Herringbone Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.
  11,95
 • Quick view

  Meyco Panter Kruikenzak Camel

  Met de Meyco Panter Kruikenzak Camel geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Zebra Kruikenzak Honey Gold

  Met de Meyco Zebra Kruikenzak Honey Gold geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Velvet Kruikenzak

  Met de Meyco Velvet Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Kruikenzak 2 Stuks

  Met de Meyco Basic Jersey Kruikenzak 2 Stuks geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  7,50
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Kruikenzak

  Met de Meyco Knit Basic Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 6,27

 • Quick view

  Meyco Knots Kruikenzak

  Met de Meyco Knots Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 7,50

 • Quick view

  Meyco Panter Gebreide Kruikenzak Neutral

  Met de Meyco Panter Gebreide Kruikenzak Neutral geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  9,95

  7,99

 • Quick view

  Meyco Floral Kruikenzak

  Met de Meyco Floral Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een heerlijk warme kruik. De stijlvolle kruikenzak voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  8,95
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Kruikenzak

  Met de stijlvolle Meyco Basic Jersey Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  7,50

  3,95

12 Resultaten