Meyco kruikenzakken

 

Maak jouw kruik compleet met een Meyco kruikenzak. Een Meyco kruikenzak voorkomt dat de kruik te heet wordt en jij je hieraan brandt. Verder ziet een Meyco kruikenzak er ook heel leuk uit. Wij verkopen Meyco kruikenzakken in allerlei kleuren, vaak met eenvoudige, stijlvolle motiefjes.

 

Lees meer...

Veilig genieten van een kruik

Een kruik is fijn om het bedje van je kindje warm te maken. Een Meyco kruikenzak zorgt voor een veilig gebruik van de kruik. Het fijne van een Meyco kruikenzak is dat deze de warmte goed vasthoudt. Dat is ideaal, want zo kun je lang genieten van de warmte.

 

Het gebruiksgemak van Meyco kruikenzakken

Een Meyco kruikenzak past meestal aan een standaard formaat kruik. Meestal is een Meyco kruikenzak te sluiten met behulp van een lintje. Wordt de kruikenzak vies, dan was je deze gemakkelijk uit in de wasmachine. Meyco kruikenzakken bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de Meyco kruikenzakken bij je thuis.Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Kruikenzak

  Met de Meyco Knit Basic Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  8,95
 • Quick view

  Meyco Knots Kruikenzak

  Met de Meyco Knots Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Panter Kruikenzak

  Met de Meyco Panter Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Little Clouds Kruikenzak Grijs

  Met de Meyco Little Clouds Kruikenzak Grijs geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Feathers Kruikenzak Jade

  Met de Meyco Feathers Kruikenzak Jade geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Kruikenzak Zensy

  Met de Meyco Knit Basic Kruikenzak Zensy geniet je kindje veilig van een warme Zensy kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de klittenbandsluiting.
  8,95
 • Quick view

  Meyco Knots Kruikenzak Zensy

  Met de Meyco Knots Kruikenzak Zensy geniet je kindje veilig van een warme Zensy kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de klittenbandsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Feather Kruikenzak Zensy

  Met de Meyco Feather Kruikenzak Zensy geniet je kindje veilig van een warme Zensy kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de klittenbandsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Little Clouds Kruikenzak Zensy

  Met de Meyco Little Clouds Kruikenzak Zensy geniet je kindje veilig van een warme Zensy kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de klittenbandsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Panter Kruikenzak Zensy Roze

  Met de Meyco Panter Kruikenzak Zensy Roze geniet je kindje veilig van een warme Zensy kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de klittenbandsluiting.
  9,95
10 Resultaten